Roket Skate - kasut elektronik

Kod: 200-003
4 653,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 3 877,50 RM
Akan datang dalam tawaran kami

Rocket Skates - Skates elektronik yang dikuasakan oleh dua motor DC yang kuat secara bergantian. Jarak hingga 10 batu (16km).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Rocket Skates - skate elektronik yang dikuasakan oleh dua motor DC alternatif yang kuat. Julat sehingga 10 batu (16km). Abad ke-21 menghasilkan pelbagai keajaiban untuk pengangkutan peribadi. Tetapi Rocket Skates R-10 ini benar-benar sesuatu yang lain. Oleh itu, mari kita lihat, Mereka telah diciptakan sebagai yang pertama di dunia - kasut elektronik. Kawalan skate sangat sederhana dan hebat. Cukup condongkan jari kaki ke hadapan untuk bergerak ke hadapan dan buat pergeseran berat pada tumit untuk mengaktifkan brek.

Luncur Roket

Dua gegelung di belakang digunakan untuk menjaga perjalanan stabil dan seimbang anda dan Rocket Skates menyala ketika mereka beraksi untuk menunjukkan pergerakan pantas mereka. Untuk anda semua peminat produk baru yang bergaya, kami mempunyai berita baik. Roket roket sesuai dengan hampir semua kasut konvensional - dan bahkan anda boleh berjalan di atasnya semasa anda memerlukan, misalnya di tangga atau ketika anda ingin berehat seketika dari perjalanan keseronokan.

kasut roket

Dan adakah kita menyebut bahawa ada lebih banyak lagi? Rocket Skates dilengkapi dengan aplikasi yang menyertainya, tersedia untuk iOS dan Android. Aplikasi ini akan memberitahu anda beberapa perkara istimewa seperti sejauh mana perjalanan anda, jarak tempuh dan hayat bateri. Malah dapat mengesan laluan dan membandingkannya dengan yang lain. Sebenarnya, kita tidak tahu bagaimana kita dapat bertahan tanpa perkara-perkara ini. Rocket Skates - masa depan pengangkutan yang menarik.


Ciri-ciri Produk:
Skate elektronik pertama di dunia dikuasakan oleh dua motor DC bergantian yang kuat
Gegelung di bahagian belakang peranti memastikan perjalanan stabil dan seimbang
Skate menyala ketika mereka beraksi
Jarak sehingga 10 batu
90 minit perjalanan dengan satu bayaran

Dimensi:
55 cm (L) x 29 cm (H) x 26 cm (W)

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian