Baju renang wanita berbulu dengan cetakan maskulin - gelap

Kod: 200-012
376,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 313,35 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Baju renang wanita berbulu dengan cetakan maskulin - gelap. Pakaian renang TOP untuk hari-hari panas di setiap pantai dengan cetakan asli yang menarik dan tidak diabaikan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Baju renang wanita berbulu dengan cetakan maskulin - gelap. Pakaian renang TOP untuk hari-hari panas di setiap pantai dengan cetakan asli yang menarik dan tidak diabaikan. Buat situasi lucu di kolam renang atau di laut, ketika orang melihat anda dengan pakaian renang eksklusif ini. Pakaian renang mempunyai kesan kontroversial, tetapi sangat lucu kerana ia menunjukkan tubuh lelaki dan di mana wanita itu akan kelihatan seperti lelaki. Mereka dihiasi dengan model tubuh lelaki dengan perincian yang terperinci seperti puting, perut bir yang kelihatan, tempat berbulu di kawasan yang paling kerap berlaku - dada, punggung, selangkangan, punggung dan perut.

Adakah anda ingin menjadi unik pada musim panas ini di pantai dan menghasilkan sesuatu yang baru? Pakaian renang wanita berbulu ini adalah cara yang ideal untuk mencapainya! Tunjukkan kepada semua orang di sekeliling anda, bahawa anda keren dan bersenang-senang.

Baju renang wanita berwarna gelap

Anda tidak perlu risau dengan pakaian renang yang berkualiti rendah, anda pasti boleh! Pakaian renang ini berkualiti dan diperbuat daripada bahan halus untuk memastikan pemakaian yang selesa.

Di e-shop terdapat pakaian renang mewah ini dalam tiga warna , jadi anda mempunyai pilihan unik untuk memilih pakaian renang yang sesuai yang sesuai dengan kulit anda.

Spesifikasi pakaian renang wanita:

  • Tangan dijahit di California
  • Diperbuat daripada bahan poli-spandeks, lembut untuk disentuh dan selesa dipakai
  • Resolusi tinggi cetakan di bahagian depan dan belakang

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian