Periuk wain - SET ANGEL

Kod: 94-003
258,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 215,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Decanter wain - SET ANGEL, yang akan menjadikan anggur anda lembut dan cukup beroksigen. Jangan buang masa dengan penyediaan wain yang panjang.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Decanter wain - SET ANGEL, yang akan menjadikan anggur anda lembut dan cukup beroksigen. Jangan buang masa dengan penyediaan wain yang panjang. Cukup tuangkan wain ke dalam gelas melalui dudukan ANGEL dan mulailah menikmati rasa yang sempurna.

Pencinta anggur tahu bahawa untuk mencapai rasa lazat yang maksimum, anggur mesti terlebih dahulu dioksidakan. Untuk mencapai kesan ini tidak cukup untuk membiarkan botol anggur terbuka di atas meja. Berkat pengoksidaan ini, anggur akan terasa luar biasa selepas minum pertama. Cukup tuangkan wain melalui alat pengudaraan. Anggur dioksidakan dan mencapai rasa penuh.

Bagaimana cara membuat anggur tanpa aksesori dan pengalaman sommelier profesional? Cuba gunakan pendirian ANGEL kami, penggunaannya sangat mudah, dan pencabutan anggur dikurangkan minimum. Pencabutan wain di dalam kafe boleh mengambil masa beberapa jam untuk mencapai kesan yang betul.

set decanter malaikat

AnGEL stand yang sangat baik mampu menekankan rasa dan aroma wain terus dari botol dengan menuangkan wain melalui dudukan ke dalam gelas. Corong decanting dilengkapi dengan ayakan yang menangkap sedimen terkecil sekalipun dalam wain, dan saluran udara akan menguduskan wain dalam sekejap. Terdapat prosedur yang lebih sederhana yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda, untuk mendapatkan pengalaman yang sempurna. Tidak ada prosedur yang lebih mudah yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda untuk pengalaman yang sempurna. Tempat penyamun tidak perlu disembunyikan di suatu tempat di dalam almari. Reka bentuknya yang ringkas dan bergaya akan menyerlahkan ruang masing-masing. Lengkungan dudukan bermain dengan cahaya dan akan menarik perhatian semua orang pada setiap peluang.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian