Hawk Aerator Wain

Kod: 94-010
125,00 RM 95,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 79,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Wine Aerator Hawk adalah alat praktikal untuk semua pencinta wain merah. Sebarang wain merah harus diudara sebelum diminum menggunakan alat pengudaraan yang berguna

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Wine Aerator Hawk adalah alat praktikal untuk semua pencinta wain merah. Sebarang wain merah harus diudara sebelum diminum menggunakan alat pengudaraan yang berguna. Ia sesuai dengan saiz botol yang standard. Ia adalah alat praktikal untuk setiap isi rumah.

Wain berudara lebih sedap. Semasa anggur bernafas, ia akan membuka dan melepaskan aroma dan rasa. Secara tradisional untuk mencuba wain digunakan wain berudara. Namun, pengambilannya memakan masa, tidak selesa dan tidak dapat dilakukan dalam keselesaan rumah.

Aerator Wain

Setiap gourmet anggur tahu bahawa anggur mesti bernafas, dan kemudian rasanya lebih enak. Nafas wain terbuka dan melepaskan segala rasa dan rasa. Proses pengudaraan wain cukup memakan masa, tetapi dengan alat ini berjalan dengan cepat dan mudah. Anda akan segera merasakan perbezaannya: aroma yang lebih kuat dan rasa yang lebih baik. Dan omong-omong, hilangkan titisan wain yang mengalir ke sebotol ke alas meja. Terima kasih kepada bentuk corong yang inovatif, menuangkan dan pengudaraan wain mudah. Pembungkusannya yang bagus menjadikannya hadiah yang sangat baik.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian