Decanter ajaib - leher besar

Kod: 94-008
136,30 RM 103,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 86,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Decanter aerator ajaib - besar. Diameter leher 40 mm dengan ayak. Sebaik sahaja anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Decanter aerator ajaib - besar. Diameter leher 40 mm dengan ayak. Sebaik sahaja anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya. Telah diketahui, bahawa anggur itu terasa lebih enak ketika diudara.

Aerator decanter ajaib menawarkan yang tepat. Sekiranya anda sedang mempersiapkan pesta di rumah dan anda ingin mendapatkan perhatian para tetamu, ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan pesta. Tetamu anda akan menikmati pesta yang baik dan lebih-lebih lagi, mereka akan menghargai rasa wain yang berkualiti.

decanter sihir aerator besar

Bagaimana cara membuat anggur tanpa aksesori dan pengalaman sommelier profesional? Cuba gunakan aerator Angel kami, penggunaannya sangat mudah, dan pencabutan wain dikurangkan minimum. Pencabutan wain di dalam kafe boleh mengambil masa beberapa jam untuk mencapai kesan yang betul.

Aerator yang sangat baik dapat menekankan rasa dan aroma wain langsung dari botol dengan menuangkan wain melalui alat pengudaraan ke dalam gelas. Corong decanting dilengkapi dengan ayakan yang menangkap sedimen terkecil sekalipun dalam wain, dan saluran udara akan menguduskan wain dalam sekejap. Ini adalah prosedur mudah yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda, untuk memperoleh pengalaman yang sempurna.

Sekiranya anda mempunyai rasa yang baik untuk anggur, tetapi anda mempunyai sedikit masa, ini adalah alat penjimatan masa yang sesuai. Lupakan menunggu satu jam sehingga anggur akan menarik nafas. Anda hanya perlu membukanya dan tuangkan ke dalam gelas.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian