Aerator decanter malaikat

Kod: 94-004
183,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 152,75 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Angel aerator decanter - setelah anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya. Telah diketahui, bahawa anggur itu terasa lebih enak ketika diudara. Decanter menawarkan yang tepat.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Angel aerator decanter - setelah anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya. Telah diketahui, bahawa anggur itu terasa lebih enak ketika diudara. Decanter menawarkan yang tepat. Sekiranya anda sedang mempersiapkan pesta di rumah dan anda ingin mendapatkan perhatian para tetamu, ini adalah cara yang baik untuk meningkatkan pesta. Tetamu anda akan menikmati pesta yang baik dan lebih-lebih lagi, mereka akan menghargai rasa wain yang berkualiti.

penyusun malaikat

Bagaimana cara membuat anggur tanpa aksesori dan pengalaman sommelier profesional? Cuba gunakan aerator Angel kami, penggunaannya sangat mudah, dan pencabutan wain dikurangkan minimum. Pencabutan wain di dalam kafe boleh mengambil masa beberapa jam untuk mencapai kesan yang betul. Aerator yang sangat baik dapat menekankan rasa dan aroma wain langsung dari botol dengan menuangkan wain melalui alat pengudaraan ke dalam gelas. Corong decanting dilengkapi dengan ayakan yang menangkap sedimen terkecil sekalipun dalam wain, dan saluran udara akan menguduskan wain dalam sekejap. Ini adalah prosedur mudah yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda, untuk memperoleh pengalaman yang sempurna.

Sekiranya anda mempunyai rasa yang baik untuk anggur, tetapi anda mempunyai sedikit masa, ini adalah alat penjimatan masa yang sesuai. Lupakan menunggu satu jam sehingga anggur akan menarik nafas. Anda hanya perlu membukanya dan tuangkan ke dalam gelas.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian