Topeng muka monyet (dari Planet of the Apes) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-285
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Topeng muka Monyet dari Planet of the Apes - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Monyet dari planet beruk diperbuat daripada 100% susu getah asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka monyet (dari Planet of the Apes) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Monyet dari planet monyet diperbuat daripada 100% susu getah asli, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

monyet topeng kanak-kanak dari planet beruk

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Monyet dari topeng Planet of the Apes adalah karya yang menarik untuk peminat siri filem ikonik ini. Ia direka dengan perincian yang menakjubkan, menangkap ciri-ciri tandatangan monyet Planet of the Apes, termasuk mata dan ekspresinya yang menonjol. Oleh itu, topeng lateks dalam bentuk Monyet dari Planet Beruk ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Monyet dari Planet of the Apes terserlah pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang tepat untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng monyet Halloween dari planet beruk

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Monyet dari topeng karnival planet beruk

Kandungan Pakej:

1x Monyet dari topeng Planet of the Apes

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian