Kamera parkir AHD ditetapkan dengan rakaman ke kad SD - 1x kamera HD + 1x Hybrid 7 "monitor AHD

Kod: 19-121
1 283,40 RM 1 099,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 916,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera parkir AHD ditetapkan dengan rakaman ke kad SD - membalikkan kamera dengan monitor HD + hybrid 7 "AHD.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera parkir AHD diset dengan rakaman ke kad SD - kamera terbalik dengan resolusi HD 720P dan penglihatan malam 15m - 11 LED IR dan IP68 perlindungan dan sudut pandang 145 ° + hibrid 7 "monitor AHD adalah sistem yang direka untuk menggerakkan kenderaan dalam situasi yang menuntut dan membingungkan di mana-mana kawasan. Kamera dari jenama PROFIO ELECTRONICS mempunyai resolusi AHD 1280x720p, berkat yang anda dapat melihat semua perinciannya dengan jelas dan tajam. Kamera AHD dengan dimensi yang sangat kecil hanya 55x55x55 mm akan menjaga imej yang berkualiti dan bukan hanya pada siang hari, tetapi melalui penglihatan malam dengan 11 LED IR (afterglow 15m), anda akan melihat dengan baik ketika membalikkan walaupun pada waktu malam. Ukuran skrin LCD 7 "telah menentukan set ini sebagai penolong yang ideal ketika membalikkan.

Sistem AHD ini adalah gabungan teknologi terbaik yang dikembangkan untuk van, minibus, karavan, bas, trak, treler separa, traktor, penuai dan mesin dan kenderaan pertanian atau pembinaan lain. Anda amat menghargai sistem AHD apabila dipasang pada kenderaan bermotor yang lebih besar, di mana anda memerlukan lebih banyak pandangan dari pelbagai sudut. Monitor ini juga berfungsi sebagai perakam DVR untuk merakam dari kamera (disimpan di kad memori hingga 256 GB).

Kemungkinan untuk menyambungkan hingga 4 kamera dengan kemungkinan memilih urutan kamera yang dipaparkan.

Kamera masing-masing dapat dipaparkan secara bersebelahan atau, jika perlu, menggabungkan susunan kamera pada monitor.

ahd membalikkan set monitor dan kamera

Berkat sistem ini, anda akan mengetahui dengan tepat apa yang ada di belakang atau di sekitar kenderaan. Set AHD terbalik mengandungi monitor LCD 7 "+ 1x kamera dengan penglihatan malam IR + 1x (kabel 5m, 10m, 15m atau 20m) yang termasuk dalam harga set dan anda boleh memilihnya mengikut keperluan anda semasa membuat pesanan. set AHD adalah luar biasa kecuali kualiti imej juga bahawa monitor yang boleh disambungkan sehingga 4 (AHD 1080p / AHD 720p / 960H) kamera pada masa yang sama. pada monitor boleh bagi orientasi yang lebih baik pada masa yang sama dipaparkan semua kamera bersebelahan antara satu sama lain , atau seperti yang diperlukan untuk memilih pilihan untuk melihat kamera yang paling sesuai dengan anda. Monitor hibrid menyokong input campuran dalam pelbagai format video dan juga frekuensi PAL / NTSC. Dalam menu monitor sudah tentu gambar cermin kamera yang dipilih . Saya t juga mungkin untuk set sama ada kamera akan menunjukkan panduan garisan apabila menterbalikkan. set menterbalikkan mempunyai rangkaian hotel yang luas permohonan. tahap IP perlindungan kamera mencapai IP 68, yang bermaksud bahawa ia tahan kerosakan air, lumpur, habuk dan mekanikal.

Meletak kamera dengan monitor AHD SET - untuk kereta, van, mesin bekerja trak

Meletak kamera dengan monitor AHD SET - untuk kereta, van, trak, mesin kerja

Monitor terbalik mengandungi menu di mana anda mempunyai pelbagai pilihan untuk mengatur monitor LCD dan kamera yang terhubung dengannya. Monitor ini juga berfungsi sebagai perakam DVR untuk merakam dari kamera (disimpan di kad memori hingga 256 GB). Monitor hibrid menyokong input campuran AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS dalam beberapa format video serta frekuensi PAL / NTSC, sehingga 4 kamera dapat disambungkan ke monitor pada masa yang sama. Ini bermaksud bahawa anda dapat memiliki kamera dengan resolusi AHD 1080P dan yang lain, misalnya dengan resolusi 720P, disambungkan ke monitor, dan monitor akan memaparkan gambar dari keduanya secara serentak.

Rakaman dari kamera disimpan pada kad SD , yang disokong hingga 256 GB.

kad sokongan sd monitor 7 inci hibrid 256GB

Hybrid 7 "membalikkan monitor (mesin) kamera 4 AHD / CVBS dengan rakaman ke kad SD hingga 256 GB, dengan kemungkinan menyambungkan hingga 4x semua jenis kamera FULL HD, HD, CVBS dll. Kamera terbalik. Generasi baru sistem tempat letak kereta, yang memberikan anda gambaran yang jelas dan tajam pada siang hari, walaupun dalam keadaan cahaya rendah dan semua kaedah teknikal yang diperlukan untuk operasi dan kawalan kenderaan motor dan mesin yang selamat. Pakej ini juga dilengkapi alat kawalan jauh, untuk kawalan yang lebih mudah monitor.

Penggunaan kamera terbalik dengan monitor dalam resolusi HD, juga sesuai untuk mesin pembinaan

sistem kamera letak kereta untuk trak

Hingga 4 kamera dapat disambungkan ke monitor - AHD atau CVBS. Bergantung pada keperluan dan jenis kenderaan, anda boleh memilih dan menggabungkan kamera dari tawaran kami untuk memenuhi keperluan anda. Kamera disambungkan ke monitor melalui kabel 4pin. Monitor mempunyai kabel untuk menyambungkan kamera dan menghidupkan monitor. Kamera dihidupkan terus dari monitor, jadi tidak perlu lagi menyambungkannya secara berasingan ke sumber, yang memudahkan pemasangan dan anda boleh meletakkan kamera di mana saja di dalam kenderaan. Monitor ini juga menyertakan 4 kabel suis di mana anda boleh menyambungkan kamera ke lampu terbalik. Apabila gear mundur diaktifkan, kamera mundur akan muncul secara automatik di monitor. Sokongan rakaman video siklik (fungsi pemantauan parkir 24 jam).

Monitor hibrid untuk membalikkan kamera dengan rakaman gambar dari 4 kamera

membalikkan set untuk penuai

Sekiranya anda perlu memasang monitor dengan cara yang berbeza daripada braket (apa yang termasuk dalam bungkusan), anda boleh dapatkan di dalam tawaran kami tiga jenis pendirian lain yang membolehkan anda memasang monitor anda misalnya ke kaca depan atau di mana ada diperlukan. Sekiranya anda perlu meletakkan kamera di treler yang dapat dikeluarkan dari kereta atau trak, anda boleh membeli di e-shop kami kabel penyambung kamera terbalik untuk treler dan separa treler. Ini memastikan pemutusan sistem pembalikan dan penyambungan semula dengan mudah.

membalikkan sistem kamera dengan penglihatan malam LED

Kamera membalikkan mini 55x55x55 mm dengan resolusi HD 720P dan penglihatan malam 15m - 11 IR IR dan perlindungan IP68 dan sudut pandangan 145 °. Kamera mundur kuat ini adalah penyelesaian yang tepat untuk memantau persekitaran kenderaan. Ini memberi anda gambaran umum mengenai apa yang berlaku di sekitar kenderaan ketika bergerak atau terbalik. Kamera terbalik mempunyai penglihatan malam dengan 11 LED IR dan sekejap 15 meter. Kamera mempunyai pelbagai kegunaan, kerana sesuai untuk kereta, van, minibus, bas, semi-treler, treler, mesin pertanian atau trak yang lebih besar. Sensor gambar 1/4 CMOS dengan resolusi HD 1280x720 piksel membolehkan penghantaran gambar berkualiti tinggi dan tajam.

Perlindungan IP68 menjamin ketahanan terhadap kerosakan air, lumpur, habuk dan mekanikal

perlindungan kamera pengawasan IP68 kalis air dan tahan debu

Kamera mundur memiliki sudut pemindaian hingga 145 °, yang merupakan jarak yang cukup untuk kebutuhan membalikkan atau memantau pergerakan kendaraan di lingkungan di mana perhatian yang lebih diperlukan dalam hal keselamatan. Kamera HD ini memenuhi tahap perlindungan IP68 yang menjadikannya kalis air, tahan debu dan tahan terhadap kerosakan mekanikal. Badan kamera itu sendiri dilindungi oleh sarung aloi tahan lama. Kamera boleh dipasang di pelbagai permukaan, apa yang mungkin dilakukan dengan pendakap logam, berkat yang anda dapat memiringkan dan memperbaikinya ke posisi yang diinginkan. Bekalan kuasa kamera dan transmisi isyarat adalah melalui penyambung terlindung berkualiti tinggi dengan terminal 4-pin, yang mempunyai kemasan kalis air, yang akan memudahkan kerja anda semasa pemasangan. Kamera dihidupkan terus dari monitor terbalik dengan voltan 12-24V.

Membalikkan kamera bukan sahaja untuk kereta tetapi juga trak, van, treler

Kamera membalikkan 175 darjah untuk trak


Ciri-ciri:

PLUS Membalikkan kamera untuk semua kereta
tambah 11x LED night vision 15 m
tambah Badan kamera aloi tahan lama
tambah Sudut pandang hingga 145 °
tambah IP68 kalis air, tahan habuk dan tahan kerosakan
PLUS Monitor terbalik 7 inci
tambah Pelbagai tetapan di menu paparan
tambah Kemungkinan untuk menyambungkan sehingga 4 kamera

Spesifikasi teknikal kamera:

Sensor gambar: CMOS 1/4 "
Resolusi: HD 1280x720
Sistem: PAL / NTSC
Pencahayaan minimum: 0 LUX (IR dihidupkan)
Penglihatan malam IR: ya 11 LED IR
Jarak penglihatan malam: 15 m
Sudut pandang: 145 °
Tahap perlindungan IP: IP 68 kalis air, tahan debu, tahan kerosakan
Penggunaan kuasa: 3W
Suhu kerja: -20 hingga 70 ° C
Bekalan kuasa DC: 12-24V
Dimensi: 55x55x55 mm

Pantau spesifikasi teknikal:

Model: Profio -W70
Monitor: Skrin HD 7 "
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Nisbah aspek: 16: 9
Resolusi monitor: 1024 x 600 RGB
Keterlihatan paparan: 180 ° dari setiap sisi
Resolusi video semasa merakam: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Isyarat serasi: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Input: Saluran AHD / CVBS 4x
Butang lampu latar: ya, cahaya biru
Luminositi: 500-700cd / m2
Rakaman: ya, 4 saluran
Rakaman kitaran: ya
Susun atur paparan: 1/2/3/4 kamera
Format video: AVI
Memori: menyokong kad SD kelas 10, sehingga 256 GB (kad memori tidak termasuk)
Kemungkinan untuk menyesuaikan OSD: kecerahan, kontras, kelantangan, bahasa
Bekalan kuasa: DC 12-36V (voltan 13V diperlukan untuk bekalan kuasa walaupun dengan kamera)
Voltan output: DC + 11,5V / 3A
Input audio: ya 1x
Penyambung: penyambung 4pin
Warna: hitam
Alat kawalan jauh: ya
Dimensi: 18 x 12 x 2,5 cm
Pelindung matahari: ya, boleh dilepaskan
Suhu operasi: -20 hingga 70 ° C

Kandungan Pakej:

Monitor terbalik 1x Hybrid 7 "
1x AHD membalikkan kamera
1x Kabel penyambung 5m, 10m, 15m, 20m pilihan anda
Alat kawalan jauh 1x
1x pelindung matahari
1x Braket pemasangan monitor
Bracket 1x untuk memasang kamera
Manual 1x

Anda boleh memilih panjang kabel mengikut keperluan anda 5m, 10m, 15m dan 20m. Tentukan panjang kabel dalam nota pesanan.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (2)

97%