Topeng muka hijau (dari filem MASK) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-290
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka hijau (dari filem MASK tempat Jim Carrey bermain) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Topeng diperbuat daripada 100% susu getah asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka hijau (dari filem MASK tempat Jim Carrey bermain) - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Topeng diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Jim Carrey topeng - topeng hijau

Selepas memakai " Topeng ", perkara yang menakjubkan akan mula berlaku kepada anda. Topeng ini akan memberi anda kebolehan ghaib, yang mana anda boleh mencapai pencapaian yang luar biasa dan menjadikan setiap hari pengembaraan yang penuh dengan kejutan. Topeng lateks ini dalam bentuk Oleh itu, topeng adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti The Mask terserlah pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng muka hijau Halloween

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Topeng muka hijau untuk orang dewasa

Kandungan Pakej:

1x topeng Topeng

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian