Set pen kaligrafik - Pen dakwat celup eksklusif dengan bulu + 3 biji - Set hadiah

Kod: 100-021
230,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 191,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Set pen kaligrafik - Pen dakwat celup eksklusif dengan bulu + 3 biji - Set hadiah. Set mewah ini semestinya hadiah mewah dan bergaya untuk yang tersayang.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Set pen kaligrafik - Pen dakwat celup eksklusif dengan bulu + 3 biji - Set hadiah. Set mewah ini semestinya hadiah mewah dan bergaya untuk yang tersayang. Pen istimewa ini membawa keindahan zaman lampau dan membolehkan anda menghidupkan seni kaligrafi dengan gaya yang elegan.

set hadiah pen dakwat eksklusif


Hadiah luar biasa untuk pencinta tulisan dan gaya vintaj

Pen kaligrafi antik adalah hiasan asli dan bergaya yang akan menarik bukan sahaja penulis, artis dan pencinta buku, tetapi juga orang yang suka perkara retro. Peletakannya di atas meja kerja benar-benar luar biasa, kerana ia meluaskan ruang secara visual dan mewujudkan suasana kerja yang menyenangkan. Dengan keanggunan dan sejarahnya, pen ini boleh menjadikan setiap pejabat atau belajar selesa. Dapatkan inspirasi daripada daya tarikan kaligrafinya dan masuk ke dunia penulisan dengan gaya yang unik.

Pen kaligrafik Pen dakwat kaligrafi antik dengan bulu ayam

Ekspresi artistik dengan 3 mata pena kaligrafi berbeza

Seni khat adalah seni yang lahir daripada kemahiran dan minat menulis. Pen kaligrafi antik memberikan kreativiti dan ekspresi tanpa had kepada juru khat. Dengan 3 biji mata yang berbeza, pelbagai kesan dan gaya penulisan boleh dicapai. Nib halus membolehkan penulisan yang tepat dan terperinci, yang sesuai untuk mencipta garisan nipis dan halus. Sebaliknya, nib yang lebih tebal menawarkan kemungkinan untuk mencipta huruf yang lebih luas dan lebih ekspresif, memberikan kekuatan dan ekspresi karya kaligrafi anda.

Pen bulu antik, set pena bulu mewah

Set hadiah mewah

Set hadiah mewah ini termasuk pen air pancut dengan dakwat biru dan pemegang loyang , yang dipasang pada mata mata asal. Bersama-sama mereka membentuk hiasan bergaya setiap meja kerja. Set ini juga termasuk botol kaca dengan dakwat biru. Pen itu juga mengandungi nib berkualiti tinggi, yang sangat menyenangkan untuk ditulis. Tetapi dalam pakej anda akan menemui 3 biji mata lain yang mempunyai hujung lebar yang berbeza.

set pen kaligrafi quill feather fair

Spesifikasi:

  • Bahan pen: Loyang
  • 15 ml dakwat biru
  • Panjang pen: 25 - 26 cm


Kandungan Pakej:

1x pen kaligrafi antik dengan nib untuk mencelup
3x biji kaligrafi
1x dakwat biru

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

98%
98%
Carovnepero

Pen kaligrafi

Juga sesuai untuk kaligrafi
Termasuk nib asas dan dakwat

Selain sebagai pen yang sangat bagus, ia juga sesuai untuk kaligrafi - terima kasih kepada mata yang berbeza, anda boleh menulis dalam gaya dan ketebalan yang berbeza. Ia adalah hobi saya dan pen ini telah bekerja untuk saya.

Diterjemah daripada: sk