SET pejabat mewah untuk dokumen untuk meja pejabat 6 pcs kulit hitam + kayu

Kod: 96-055
1 195,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 995,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

SET pejabat mewah untuk dokumen untuk meja pejabat 6 pcs kulit hitam + kayu - set diperbuat daripada kayu asli dan kulit sintetik (100% buatan tangan).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dokumen pejabat mewah SET untuk meja pejabat 6 pcs kulit hitam + kayu - satu set kayu asli dan kulit sintetik (100% buatan tangan) terdiri daripada 6 aksesori berguna yang akan menyusun meja anda dan memastikan ia kemas. Di tapak web kami, anda boleh menemui set meja berbeza yang diperbuat daripada kayu dan kulit dalam warna yang berbeza , yang boleh anda gunakan di pejabat anda untuk menghias dan mereka bentuk meja anda . SET meja kerja yang unik dan berkualiti tinggi ini akan menjadikan pejabat anda berbeza sama sekali tempat.

Watak perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit dan kayu. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kayu berkualiti tinggi 100% kulit sintetik kelas pertama, semuanya buatan tangan dan dijahit secara jujur serta diproses oleh pengeluaran HAND MADE . Reka bentuk unik kulit hitam kelihatan sangat berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat atau bilik kerja. SET kulit terdiri daripada 6 keping bekalan pejabat: tempat duduk untuk pen dan pensel, pemegang untuk kertas nota, alas meja dengan penutup untuk dokumen, pemegang kalendar dan dirian untuk pen dan kad perniagaan, satu set pen emas - pen mata air dan pen mata bola.

Set mewah juga sesuai dijadikan hadiah untuk ayah, kawan atau bos (rakan sekerja)

set pejabat kulit dan kayu warna hitam

Pendirian kayu + pen emas - SET pen terdiri daripada pen mata air dan pen mata bola. Set pen ini memberi anda peluang untuk menggunakan pen yang berbeza untuk tujuan penulisan yang berbeza. Anda boleh menggunakan pen mata mata untuk menulis biasa dan pen mata air untuk menandatangani kontrak dan dokumen penting lain. Keseluruhan set ini kelihatan mewah berkat penggunaan bahan kelas pertama dalam pengeluaran. Hiasan meja ini akan membolehkan anda mencapai pen yang anda perlukan apabila anda memerlukannya. Tidak perlu lagi mencari pen di atas meja atau di dalam laci.

set meja kerja - kayu kulit hitam

Alas kerja direka bentuk supaya anda sentiasa berada dekat dengan dokumen penting anda dan ia tidak dapat dicapai oleh orang asing di sekeliling anda. Terima kasih kepada tempat tersembunyinya, ia membolehkan anda menyimpan dokumen penting dengan selamat disembunyikan . Di bawah penutup terdapat ruang di mana anda boleh menyimpan dokumen penting anda dengan mudah.

pad dokumen kulit mewah

Set pejabat mewah untuk pen, dokumen dan kertas yang diperbuat daripada kayu . Aksesori meja ini adalah salah satu pembantu terbaik kami semasa bekerja di pejabat. Kita memerlukan tempat di mana kita boleh bekerja dengan aman tanpa kekacauan di atas meja, kita perlu mempunyai segala-galanya dengan teratur. Serta menyusun pen dan aksesori di atas meja, dengan set kami anda mempunyai segala-galanya teratur .

set pejabat mewah kayu

100% buatan tangan, kayu dan 100% kulit sintetik - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

kulit buatan tangan

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik kualiti kelas pertama (Eksklusif) digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian adalah buatan tangan secara eksklusif .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan sebarang kekejaman terhadap haiwan. Bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, sama ada semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pengeluaran set pejabat dan aksesori adalah 100% kulit sintetik (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit haiwan asal, dan tiada haiwan yang cedera.

kerja kayu secara manual

Ciri-ciri:

tambah lagi Produk berkualiti tinggi dan elegan - dibuat di Turki
tambah lagi Diperbuat daripada kulit sintetik dan kayu
tambah lagi 100% BUATAN TANGAN
tambah lagi Reka bentuk mewah: kulit hitam dan kayu hitam
tambah lagi 6 keping aksesori
tambah lagi 100% boleh dikitar semula + Mesra ECO

Spesifikasi:

Dimensi tikar: 59x39x1 cm
Bahan: kulit, kayu, logam
Warna kulit: hitam
Warna kayu: hitam
Warna logam aksesori: emas

Kandungan Pakej:

1x berdiri untuk pen dan pensel
1x pemegang kertas nota
1x alas meja dengan penutup untuk dokumen
1x pemegang kalendar dan berdiri untuk pen dan kad perniagaan
1x set pen emas - pen fountain dan pen ballpoint

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian