Kacamata bebas tangan bluetooth sukan UV dengan pembesar suara

Kod: 11-274
295.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 245.83 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kacamata bebas gelas bluetooth sukan UV dengan pembesar suara menawarkan kombinasi sempurna pembesar suara tanpa wayar dengan mikrofon dan cermin mata matahari dengan penapis UV.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kacamata bebas gelas bluetooth sukan UV dengan pembesar suara menawarkan kombinasi sempurna pembesar suara tanpa wayar dengan mikrofon dan cermin mata matahari dengan penapis UV untuk kegunaan seharian. Cermin mata mempunyai jarak kerja hingga 10m , yang memungkinkan anda untuk mendengar muzik kegemaran anda dengan selesa, menerima panggilan atau membuat banyak perintah suara ke telefon pintar anda. Kacamata bahkan dapat dipasangkan secara serentak dengan hingga dua perangkat melalui sambungan Bluetooth, yang membuka banyak kegunaan. Mereka diperbuat daripada bahan PC 100% yang berkualiti dan sangat selesa untuk dipakai dan didengar. Tiada lagi gangguan di telinga kerana ia berlaku dengan fon kepala biasa. Gogal mempunyai reka bentuk unisex bergaya universal yang sesuai untuk semua peringkat umur dan dapat digunakan dalam pelbagai aktiviti seperti berbasikal, berburu, memancing, memandu, mengembara dll.

cermin mata bluetooth

Cermin mata hitam unik ini sesuai dengan semua telefon pintar iOS dan Android . Penyambung USB dipasang pada cermin mata untuk mengisi bateri bersepadu. Dengan pengisian penuh menyediakan 3 jam mendengar melalui bluetooth atau hingga 6 jam melalui penyambung USB . Kawalan cermin mata agak mudah, kerana hanya ada satu butang universal pada bingkai untuk kawalan hidup / mati / suara. Setelah menekannya selama 2 saat, cermin mata akan menyala dan suara yang menyenangkan akan bercakap dari pembesar suara, menyambut "Hello". Kemudian anda mengaktifkan fungsi bluetooth pada telefon pintar anda dan memasangkannya dengan peranti, anda akan mendengar pengesahan suara sambungan. Kini tidak ada yang dapat menghentikan anda memainkan lagu-lagu kegemaran anda semasa bersukan atau bercakap di telefon semasa memandu.

Cermin mata bebas tangan Bluetooth

Ciri-ciri:

tambah Bebas tangan Bluetooth
tambah Mendengar / menelefon / mengawal suara
tambah Reka bentuk cermin mata yang bergaya dan universal
tambah Operasi sederhana
tambah Penapis UV

Spesifikasi:

Fungsi: Bebas tangan Bluetooth
Penapis UV
Bluetooth 4.0
Sokongan: iOS, Android
Dimensi: 15 cm (W) x 5 cm (H) x 18 cm (D)
Berat: 42 g
Suhu kerja: -5 ° C hingga 40 ° C
Suhu penyimpanan: -20 ° C hingga 60 ° C

Kandungan Pakej:

1x Gelas sukan dengan bluetooth
Sarung mudah alih 1x
1x Membersihkan kain
Kabel USB 1x
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian