Pot tanaman terapung - melayang pot bunga 360 ° di dasar kayu magnet

Kod: 11-354
595.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 495.83 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pot tanaman terapung - melayang pot bunga 360 ° di pangkalan kayu magnetik hiasan dalaman yang sempurna - Loji mengambang.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pot tanaman terapung - melayang pot bunga 360 ° di pangkalan kayu magnetik hiasan dalaman yang sempurna - Loji mengambang. Ini adalah hiasan paling asli yang pernah anda lihat. Aksesori dalaman yang hebat akan menarik perhatian semua orang - sama ada lawatan atau pelanggan anda. Tumbuhan selalu menjadi hiasan kegemaran rumah, pejabat, ruang komersial, dll.

Semakin menarik bentuk dan warna, semakin baik. Mengapa tidak mengembangkan bahagian estetik diri kita ke tahap yang lebih tinggi? Terima kasih kepada periuk angkat ini, anda akan menjadikan tanaman anda melayang di udara, sama dengan keadaan tanpa berat. Pot bunga melayang dengan bantuan teknologi levitasi paling moden (serangkaian elektromagnet) dalam semua keadaan dan sentiasa boleh berputar atau tinggal di satu tempat - mengikut pilihan anda.

Pot tanaman mengambang - Pot bunga terapung yang berputar 360 °

Loji penaik

Yang harus anda lakukan ialah meletakkan loji yang lebih kecil di dalam periuk, kemudian sambungkan pad magnet ke elektrik dan arahkan panci dengan teliti di atas alas dan biarkan melayang. Aksesori bergaya ini sesuai untuk isi rumah, restoran atau majlis resepsi dan akan menarik perhatian setiap pengunjung. Kelebihannya adalah pilihan tanaman bergantung kepada anda, tentu anda perlu memilih dari spesies yang lebih kecil. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu menggunakan pot bunga untuk tanaman, anda boleh meletakkan apa sahaja yang anda mahukan ke dalam bekas - tidak ada batasan kreativiti. Berikan diri anda dan orang tersayang pengalaman yang menawan.

periuk tanaman melayang

Spesifikasi:

Input: AC100-240V
Keluaran: DC 12V 1,5A
Warna pad - oak gelap
Dimensi alas: 13,5 x 13,5 x 2,6 cm

Kandungan Pakej:

1x pot bunga mengambang (tanpa tanaman)
1x pad kayu Magnetik
Penyesuai kuasa 1x
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%