Bola pintar anjing dan kucing yang ceria - Automatik (3 tahap aktiviti)

Kod: 11-336
495.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 412.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Bola pintar anjing dan kucing yang ceria - Automatik. Bola pintar dengan 3 tahap aktiviti memastikan haiwan kesayangan anda tidak akan sedih dan keseorangan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Bola pintar anjing dan kucing yang ceria - Automatik (3 tahap aktiviti) . Bola pintar yang nakal dengan tiga tahap aktiviti memastikan haiwan kesayangan anda tidak akan sedih dan keseorangan . Kita semua tahu haiwan peliharaan kita ketika bersama mereka, itulah masa terbaik untuk mereka . Malangnya, sebilangan besar dari kita terpaksa pergi bekerja, sekolah atau mempunyai tugas lain, dan semasa kita pergi, ahli keluarga kita yang berbulu semakin bosan. Kebosanan seperti itu boleh mengakibatkan banyak kesulitan - kasut yang robek, perabot atau sofa yang rosak, dan dalam keadaan terburuk, hasilnya adalah kemurungan haiwan.

Bola rolling automatik pintar untuk anjing dan kucing

cheerble bola pintar anjing

Berkat teknologi canggih, mainan untuk binatang bukan lagi hanya tulang, bola, atau bola tenis. Bola pintar baru betul-betul jenis mainan yang akan menghiburkan haiwan kesayangan anda berjam-jam, walaupun anda tidak berada di sana . Bola yang suka bermain mempunyai motor khas di dalamnya , yang memberi peluang untuk bergerak dengan bebas dan dengan itu berubah menjadi pasangan haiwan kesayangan anda yang ceria.

Sekiranya haiwan kesayangan anda mendorong atau menyentuh bola, bola kecil akan berlari ke seluruh kawasan dan pengejaran gila dapat dimulakan. Sekiranya bola melintasi rintangan, ia akan mengubah arahnya, oleh itu ia tidak akan tersekat di mana-mana atau berhenti bergerak. Bola pintar boleh diatur kepada tiga tahap aktiviti . HIJAU - bola hanya bergolek di lantai dengan lembut dan mendorong haiwan kesayangan anda untuk beraksi. Tahap BIRU - meningkatkan aktiviti bola ke tahap normal, mainan pintar sedikit lebih aktif dan mendorong rakan berbulu anda untuk lebih banyak aktiviti. PURPLE bermaksud kegilaan total - beralih bola ke posisi ini dan ia akan mula melompat (bergantung pada produk) dan berlari pantas, dan haiwan kesayangan anda akan benar-benar berpeluh. Tingkat boleh dikawal dengan menekan butang pada motor.

bola sorak

Walau bagaimanapun, banyak haiwan tidak biasa dengan jenis mainan ini, dan pergerakan spontan, atau bunyi motor, pada awalnya dapat menghalangnya. Pengilang mainan inovatif ini juga telah memikirkannya, jadi dia membuat penolong pintar - sebuah lubang di sisi bola di mana anda boleh memasukkan hadiah atau makanan ringan untuk menunjukkan kepada haiwan kesayangan anda bahawa dia tidak perlu risau dan bola itu untuk bersenang-senang . Setelah haiwan kesayangan anda berkaki empat, bola akan masuk ke mod tidur dan tidak aktif sehingga menyentuhnya lagi. Berikan hiburan aktif yang tahan lama kepada anjing atau kucing anda, kerana mereka akan berterima kasih kepada anda sebagai balasan, sehingga anda dapat tidur lena.

bola untuk kucing ceria

ciri-ciri

tambah Mainan interaktif untuk haiwan kesayangan
tambah Tahap aktiviti yang boleh disesuaikan
tambah Lubang untuk makanan istimewa
tambah Rintangan bola tinggi

Spesifikasi teknikal

Berat: 200 g (termasuk motor)
Dimensi: 77mm - diameter bola
Bateri: Li-Polymer 3,7v 300mAh
Suhu kerja: 0-40 °

Kandungan Pakej:

1x bola Cheerble
1x USB untuk mengecas

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian