Gelas konduksi tulang Bluetooth untuk mendengar muzik + membuat panggilan telefon

Kod: 11-339
645.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 537.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Gelas konduksi tulang Bluetooth untuk mendengar muzik + membuat panggilan telefon membolehkan anda kelihatan keren di mana sahaja, bila-bila masa.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Gelas konduksi tulang Bluetooth untuk mendengar muzik + membuat panggilan telefon membolehkan anda kelihatan keren semasa mendengar muzik atau berkomunikasi melalui telefon di mana sahaja, bila-bila masa. Cermin mata mempunyai pembesar suara terbina dalam, di mana anda dapat mendengar muzik tanpa banyak mengganggu persekitaran anda. Ini adalah teknologi revolusioner dengan anda akan terkejut. Kelebihan besar daripada fon kepala tradisional ialah walaupun anda mendengar muzik, anda juga dapat melihat bunyi di sekitarnya - misalnya, kereta atau kereta api yang menghampiri dan oleh itu anda tetap berwaspada terhadap persekitaran di sekitar anda dan kelihatan bergaya. Kita hidup di dunia yang sibuk di mana memakai fon kepala klasik menjadi tidak praktikal, tetapi dengan cermin mata mewah ini, anda tidak akan ketinggalan.

Kacamata memainkan muzik - Tiada lagi pendengaran yang mengganggu kerana ia berlaku dengan fon kepala konvensional

cermin mata yang memainkan muzik

Walaupun anda memakainya dan mendengar muzik melalui mereka untuk waktu yang lama - anda tidak perlu risau kerosakan pendengaran - kerana suaranya tidak langsung masuk ke telinga anda. Mereka memberikan perlindungan mata yang berkesan, kelihatan bergaya, dan anda dapat mendengar muzik melalui mereka tanpa mengganggu persekitaran anda - makanan tambahan yang harus dimiliki oleh setiap pencinta teknologi terkini. Sambungkan cermin mata hitam anda ke Telefon pintar atau tablet anda melalui Bluethooth , dan anda tidak perlu memasang aplikasi tambahan untuk menggunakannya.

Reka bentuk gambar teratas, mendengar muzik atau mengawal panggilan

kawalan panggilan dalam cermin mata hitam

Satu kelebihan lain ialah anda boleh menggunakan cermin mata hitam untuk mengawal panggilan , menjadikannya peranti mewah yang berfungsi. Headset telah membuat revolusi dalam telefon bimbit, dan juga cermin mata ini sama inovatif. Setiap panggilan dikendalikan dengan menekan satu butang tanpa alat dengar yang tidak praktikal di telinga anda. Fakta bahawa fon kepala tidak dimasukkan terus ke telinga menghilangkan perasaan tidak menyenangkan yang berlaku ketika memakai alat bebas tangan klasik (sakit telinga, kerengsaan yang tidak menyenangkan).

gelas konduksi tulang bluetooth

Cermin mata hitam moden ini dikuasakan oleh bateri 120 mAh. Diperlukan sekitar 2 jam untuk mengisi penuh, dan jangka hayat bateri hingga sekitar 5 jam - yang dapat digunakan oleh kebanyakan pengguna dengan mudah selama satu hari. Terima kasih kepada bahan kaca khas (TR90) mereka ringan dan tahan lama. Sudah tentu, cermin mata juga dilengkapi dengan penapis UV400 , jadi kecuali fungsi teknologi, ia juga memenuhi keperluan praktikal pengguna.

Anda boleh menangani setiap panggilan dengan menekan satu butang

cermin mata hitam muzik bluetooth

Ciri-ciri:

tambah Bebas tangan Bluetooth
tambah Mendengar / menelefon / mengawal suara
tambah Reka bentuk cermin mata yang bergaya dan serba boleh
tambah Operasi sederhana
tambah Pelindung mata (UV Filter400)

Spesifikasi teknikal:

Bluethooth - 5.0
Sistem yang serasi - Android, iOS
Bateri - 120 mAh
Bilangan pembesar suara - 2
Mikrofon - stereo
Dimensi - 143x16x48 mm
Berat - 48g

Kandungan Pakej:

Cermin Mata Hitam 1x
Sarung tekstil 1x
Kabel Pengecasan 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian