Tentang kita

Syarikat

Cool-mania adalah salah satu penjual semula produk Pesta LED dan alat elektronik Internet terbesar. Ditubuhkan pada tahun 2009, Cool-mania beribu pejabat di Slovakia (Eropah tengah). Falsafah perniagaan kami mudah: berikan apa yang mereka mahukan kepada pengguna dan perniagaan ketika mereka menginginkannya. Kami tidak pernah berhenti meningkatkan operasi kelas dunia dengan meletakkan pelanggan - dan keperluan mereka - yang pertama.

cool mania pasukan

Media Leaders Ltd. memegang sijil sistem pengurusan kualiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa​ ISO 9001:2015

Perakuan ISO media leaders

 

 

 

 

Produk

Kami menawarkan beratus-ratus produk kepada pelanggan kami, dan senarai kategori produk dan penawaran produk kami semakin meningkat setiap hari. Pelanggan Cool-mania tahu bahawa mereka mendapat harga terbaik dan tawaran eksklusif untuk pelbagai produk seperti Led, alat, hadiah, auto, mata-mata, fesyen dan banyak lagi. Selain itu, kami menawarkan produk panas lain seperti t-shirt LED, wayar Glow El dan sebagainya.

Hubungan baik kami dengan semua vendor utama bermaksud pelanggan kami akan sentiasa mendapat tawaran istimewa untuk produk panas dari setiap bahagian produk. Dan untuk membantu pelanggan memilih produk yang tepat, kami mempermudah mencari ketersediaan, harga, ulasan dan penilaian.


Perkhidmatan

Di Cool-mania, tumpuan kami sentiasa menolong pelanggan menjimatkan masa dan wang. Itulah sebabnya kami melabur dalam membina laman web yang membolehkan mereka mengurus akaun mereka dengan selamat tanpa campur tangan. Ini adalah pendekatan layan diri yang memberdayakan, 24/7 yang memastikan kami memastikan pelanggan kami berpuas hati, dan harga kami kompetitif.

cool mania alamat

cool mania kedai kedai itu cool mania e-kedai cool mania