Pengesan perisik tanpa wayar mudah alih profesional

Kod: 09-034
606,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 505,25 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Alat pengesan perisik tanpa wayar profesional (video dan audio) alat keselamatan yang sangat baik untuk melindungi privasi dan keselamatan anda

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Alat pengesan perisik tanpa wayar profesional (video dan audio) alat keselamatan yang sangat baik untuk melindungi privasi dan keselamatan anda. Pastikan tidak ada yang memerhatikan anda, tidak ada yang berusaha mendapatkan maklumat rahsia yang boleh membahayakan anda. Pengesan perisik terbaru mengesan sebarang sumber pepijat, kamera tersembunyi dan peranti pengintip lain.

pengesan anti perisik

Teknologi yang digunakan dalam pengesan perisik tanpa wayar membolehkan anda mengesan perangkap. Mengawal sangat mudah , cukup putar tombol dan pengesan akan memulakan kerjanya. Selepas beberapa saat ia akan mendedahkan semua peranti yang beroperasi berdasarkan gelombang radio. Untuk ketepatan yang lebih tinggi, pengesan carian ditampilkan dengan penalaan halus dan dengan memaparkan sepuluh petunjuk LED yang menunjukkan sejauh mana anda berada dari sumbernya.

pengesan bezdrotovy Plošticová

Spesifikasi Produk:

Kekerapan: 1 MHZ-8000 MHZ, julat pengesanan asas 20 MHz, 6000 MHz
Kawasan Tanggungjawab: 10-20 m
Menunjukkan Mod: Graf bar LED 10 darjah (dengan peningkatan bunyi penggera)
Bekalan kuasa: Bateri 9V (termasuk)
Masa operasi: 120 minit
Dimensi produk utama: 120x62x23mm (LxWxH)

Kandungan Pakej:

  • Pengesan Anti-pengintip
  • Bateri
  • Antena
  • Manual

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip dari kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan penyempurnaan produk yang ditawarkan, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang kami sertakan dalam penjualan mesti lulus kawalan kualiti masuk, dan hanya itu termasuk dalam tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa kami menjual teknik yang lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding produk yang bersaing. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan secepat mungkin ke arah kepuasan pelanggan.

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah penting untuk mengetahui keadaan (peraturan yang tepat, peraturan teknikal, pemberitahuan, dll.) Untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian