Pengesan pepijat Pen GSM

Kod: 09-002
206,80 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 172,35 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengesan pepijat Pen GSM dijual dengan harga yang baik yang boleh anda beli secara dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Ini adalah pen, yang berfungsi sebagai pengesan GSM, sama ada pepijat atau sebarang isyarat wayarles ada di rumah, pejabat atau di tempat lain. Pena yang direka khas ini juga dapat mengetahui sama ada telefon bimbit anda tidak rosak. Sekiranya pen menangkap isyarat siaran, LED kuning akan mula berkelip (bersinar).

Peranti ini berfungsi pada semua frekuensi GSM termasuk kamera tanpa wayar. Anda dapat dengan mudah mengetahui jika seseorang di kawasan anda bercakap di telefon atau jika telefon anda di bawah manipulasi seseorang. Berkelip mesti berterusan sekurang-kurangnya sekitar 1 minit atau lebih, dan sudah pasti, bahawa melalui telefon anda dihantar data atau isyarat audio.

gsm detektor ploštíc pero

Pengesan Pen GSM , peranti tanpa wayar mengesan frekuensi 900/1200/1300 dan 2400/2600 / 3000MHz. Mengesan isyarat tanpa wayar dalam jarak 10 meter. Privasi anda sudah dilindungi, tidak ada yang akan mengejutkan anda. Pena juga mempunyai cahaya UV untuk memeriksa wang kertas. Semakin anda menghampiri isyarat VF, cahaya berwarna akan menjadi lebih kuat. GSM Pen pengesan pepijat untuk dijual, anda boleh membeli secara dalam talian di e-kedai kami dengan harga yang boleh diterima. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.


Spesifikasi GSM Pen pengesan pepijat:

1. Bateri: 4.5V, menggunakan LR-44 x 3 pcs (termasuk)
2. Output Detektif: LED berkelip (LED warna lampu)
3. Titik Induksi Detektif: 100MHz ~ 3GHz (frekuensi di bawah 900MHz juga ditangkap oleh peranti, tetapi pemancar mestilah berprestasi sekurang-kurangnya 200 mA)
4. Penggunaan kerja: 30uA
5. Flashing LED semasa: 1mA
6. Arahan operasi
7. Dimensi pengesan: 146x 10 mm Φ. saiz padat
8. Dimensi pakej: saiz padat 178x38x18mm

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah penting untuk mengetahui keadaan (peraturan yang tepat, peraturan teknikal, pemberitahuan, dll.) Untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian