Pengesan Bug GSM RF

Kod: 09-003
225,60 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 188,00 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengesan Bug GSM untuk dijual anda boleh membeli secara dalam talian di e-kedai kami dengan harga yang boleh diterima. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

GMS RF Bug detector adalah peranti yang berfungsi sebagai pengesan GSM, sama ada pepijat atau sebarang isyarat tanpa wayar di rumah, pejabat atau tempat lain.

Peranti yang direka khas ini juga dapat mengetahui sama ada telefon bimbit anda tidak rosak. Sekiranya peranti mengambil isyarat siaran, ia akan mula bersiul atau bergetar dan LED hijau akan menyala bersinar mengikut intensiti isyarat.

Pengesan GSM berfungsi pada semua frekuensi GSM termasuk kamera tanpa wayar. Anda dapat dengan mudah mengetahui jika seseorang di kawasan anda bercakap di telefon atau jika telefon anda di bawah manipulasi seseorang. Berkelip, bersiul atau bergetar mesti berterusan sekurang-kurangnya sekitar 1 minit atau lebih, dan sudah pasti, bahawa melalui telefon anda dihantar data atau isyarat audio. Peranti boleh menghadapi masalah mengesan kamera tanpa wayar, pepijat mendengar atau peranti tanpa wayar lain. Pengesan GSM untuk dijual anda boleh membeli secara dalam talian di e-kedai kami dengan harga yang boleh diterima. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

detektor gsm

Peranti ini juga menyokong penyambungan fon kepala sekiranya anda perlu melakukan pengesanan secara senyap, itu bermaksud tanpa suara. Julat pengesanan isyarat GSM adalah hingga 10 M (bergantung kepada kekuatan isyarat GSM yang dikesan).

Julat frekuensi: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah penting untuk mengetahui keadaan (peraturan yang tepat, peraturan teknikal, pemberitahuan, dll.) Untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian