Ejen earpiece mikro 008 + tiruan Bluetooth Mp3 Player

Kod: 09-021
869,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 724,60 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Ejen 008 earpiece mikro dengan Bluetooth Watch adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh melalui telefon bimbit anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Ejen earpiece mikro 0088 + Pemutar Mp3 Bluetooth - versi baru alat dengar mata-mata dengan kualiti penghantaran isyarat yang lebih baik (pengurangan bunyi dan peningkatan pendengaran).

Semua orang tahu keadaan dalam hidup anda apabila anda menghargai seseorang yang memberi anda nasihat, menolong dalam keadaan sukar sehingga tidak ada yang tahu mengenainya. Ia direka untuk pelajar semasa ujian untuk peniaga semasa rundingan perdagangan dan dalam situasi lain.

Ejen 008 earpiece mikro Spy baru dengan tiruan pemain Mp3 Bluetooth   adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh, melalui telefon bimbit atau pemancar anda, dan tidak ada yang akan mengetahui mengenainya. Prinsipnya cukup mudah, masukkan sahaja alat pendengar tanpa wayar ke telinga anda , yang dengan ukuran kecilnya tidak dapat dilihat, dan gantungkan pemutar Mp3 Bluetooth yang diubah suai khas di leher anda , dan melalui ini isyarat dihantar dari telefon bimbit untuk mengintip alat dengar . Anda perlu menetapkan kelantangan panggilan telefon ke tahap maksimum.

alat dengar mikro

Fon telinga mata-mata dibentuk agar sesuai dengan gegendang telinga - sehingga tidak kelihatan. Ia diperbuat daripada bahan tidak beracun. Alat dengar telinga tanpa wayar dengan pemain mp3 bluetooth dijual dengan harga yang baik yang boleh anda beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

alat dengar pengintip tanpa wayar

Ciri-ciri alat dengar mikro

• Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
• Reka bentuk ergonomik, pengendalian yang selesa
• Bateri: 1,55 V (337 SR 416SW), hayat bateri hingga 4 jam

• Dimensi: 3x5x7mm
• Frekuensi kerja: semua frekuensi

Aksesori alat dengar mata-mata

- Ejen alat dengar telinga 008
- Pemain Mp3 Bluetooth
(untuk menggantung leher)
- Bateri: 1,55 V
- Wayar USB
- Penyesuai Bluetooth untuk mengecas pemain Mp3 bluetooth

alat dengar intip dengan pemain mp3

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah mustahak untuk mengetahui syarat (preskripsi, perundingan, perundangan, dll.) Yang betul untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian