Ejen 008 + Bluetooth Watch alat dengar yang tidak dapat dilihat tanpa wayar

Kod: 09-008
940,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 783,35 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Agen pendengaran tanpa wayar tanpa wayar Agen 008 + Jam Tangan Bluetooth - versi terbaru alat dengar mata-mata dengan transmisi isyarat berkualiti tinggi (pengurangan bunyi dan peningkatan pendengaran) dan isyarat Bluettoth berkisar hingga 35 cm. Pada masa ini alat dengar mata-mata model berkualiti terbaik

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Agen pendengaran tanpa wayar tanpa wayar Ejen 008 + Jam Tangan Bluetooth - versi terbaru alat dengar mata-mata dengan penghantaran isyarat berkualiti tinggi (pengurangan bunyi dan peningkatan pendengaran) dan jarak isyarat Bluettoth hingga 35 cm. Kini alat dengar mata-mata model berkualiti terbaik di pasaran.

Semua orang tahu keadaan dalam hidup anda ketika anda menghargai seseorang untuk memberi nasihat atau pertolongan kepada anda dalam situasi yang sukar dan tidak ada yang tahu mengenainya. Ia sesuai untuk pelajar semasa ujian, untuk peniaga semasa rundingan perniagaan dan untuk situasi lain.

Ejen 008 earpiece Spy baru dengan Bluetooth Watch adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh melalui telefon bimbit atau radio anda, dan tidak ada yang akan mengetahui mengenainya. Prinsipnya cukup mudah, masukkan ke telinga anda alat pendengar tanpa wayar, yang dimensi kecilnya tidak dapat dilihat, dan gunakan jam tangan Bluetooth yang diubah suai khas, dan melalui jam tangan adalah isyarat yang dihantar dari telefon bimbit ke alat dengar mata-mata. Anda perlu menetapkan kelantangan panggilan telefon ke tahap maksimum. Mikrofon terletak di jam tangan.

Kami mengesyorkan pelanggan untuk tidak membeli tiruan alat dengar mikro tanpa wayar Mikro yang murah melalui penjual yang tidak disahkan.

Kami menjamin - jaminan 24 bulan. Nasihat dan perkhidmatan profesional.

jam tangan bluetooth pengintip

Model terbaru alat dengar mikro pengintip Ejen 008 yang digabungkan dengan jam tangan Bluetooth.

Fon telinga pengintip dibentuk agar sesuai dengan gegendang telinga - sehingga tidak kelihatan . Ia diperbuat daripada bahan tidak beracun. Alat dengar telinga tanpa wayar dengan jam tangan bluetooth dijual dengan harga yang baik yang boleh anda beli secara dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari .

penutup telinga mikro dengan jam tangan


Ciri-ciri alat dengar mata-mata
• Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
• Reka bentuk ergonomik, pengendalian yang selesa
• Bateri:
1,55 V (337 SR 416SW), jangka hayat attery hingga 5 jam
• Dimensi: 3x5x7mm
• Frekuensi kerja: semua frekuensi


Aksesori alat dengar pengintip tanpa wayar
- Ejen 008 alat pendengar
- Jam tangan Bluetooth
- Penyesuai Bluetooth untuk pengecasan jam tangan

alat dengar yang tidak kelihatan

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah mustahak untuk mengetahui syarat (preskripsi, perundingan, perundangan, dll.) Yang betul untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian