Alat dengar telinga - Gelung induksi dengan bateri 9V

Kod: 09-006
352,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 293,75 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Alat dengar telinga - Gelung induksi dengan bateri 9V yang boleh anda beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Alat dengar mata-mata - Gelung induksi dengan bateri 9V - semua orang mengetahui keadaan dalam hidup anda apabila anda menghargai bahawa seseorang dapat menasihati anda atau menolong anda dalam situasi yang sukar dan tanpa ada yang mengetahui tentangnya. Ia dibuat untuk pelajar semasa ujian, peperiksaan, peniaga semasa perjumpaan perniagaan dan untuk situasi lain

Ejen 008 alat pendengar yang tidak kelihatan adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh menggunakan telefon bimbit atau walkie-talkie anda, tetapi tanpa ada yang mengetahui tentangnya. Prinsipnya cukup mudah, masukkan sahaja alat dengar mata-mata tanpa wayar ke telinga anda, yang dengan ukurannya yang kecil hampir tidak dapat dilihat, gantungkan gelung induksi pada leher, di mana isyarat itu secara induktif dihantar secara wayarles ke lubang telinga, di mana isyarat itu ditukar menjadi suara . Gelung induksi mesti dihubungkan melalui kabel ke telefon bimbit anda melalui input fon kepala. Anda perlu menetapkan kelantangan telefon ke maksimum. Pada masa yang sama anda perlu menggunakan bateri 2x 9V untuk penghantaran isyarat yang cekap ke alat dengar.

Kami mengesyorkan kepada pelanggan agar tidak membeli tiruan murah alat dengar mata-mata berkualiti rendah melalui penjual yang tidak disahkan.

Jaminan alat pendengar - 24 bulan. Nasihat dan perkhidmatan pakar.

Fon telinga pengintip dibentuk agar sesuai dengan gendang telinga - agar tidak kelihatan. Ia diperbuat daripada bahan tidak beracun. Agent 008 earpiece mata-mata yang tidak dapat dilihat dijual dengan harga yang hebat yang boleh anda beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

alat dengar pengintip yang tidak kelihatan

Ciri-ciri alat dengar mata-mata
• Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
• Reka bentuk ergonomik, pengendalian yang selesa
• Bateri: 1,55V (SR 416SW 337) Hayat bateri hingga 5 jam
• Dimensi: 3x5x7mm
• Frekuensi kerja: semua frekuensi


Aksesori alat dengar
- Alat dengar mata-mata
- Bateri: 1,55 V
- Mikrofon luaran
- Gelung induksi pada leher
- Penyambung Jack untuk Telefon Bimbit
- Manual dalam bahasa EN
- 2 pcs bateri 9V diperlukan (tidak termasuk)

alat dengar intip

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui kedai kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan peningkatan produk, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang termasuk dalam penjualan akan melewati kawalan kualiti masuk dan hanya setelah itu diperingkat tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa teknik yang kami jual lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang kompetitif. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan dengan segera ke arah kepuasan pelanggan.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

30%
30%
Denis

Pengalaman

Kabel tembaga yang berada di leher mestilah terlalu dekat dengan telinga (atau lubang telinga di dalamnya) untuk mendengar bunyi, ia tidak bernilai wang
Diterjemah daripada: sk