Alat dengar telinga Ejen 007 + pen Bluetooth

Kod: 09-009
705,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 587,50 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Alat dengar telinga dengan pen Bluetooth untuk dijual, anda boleh membeli secara dalam talian di e-kedai kami dengan harga yang boleh diterima. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Semua orang tahu situasi dalam hidup anda ketika anda menghargai bahawa anda tidak meminta seseorang, untuk meminta pertolongan dalam situasi yang sukar, dan tanpa ada yang tahu mengenainya. Ia dibuat untuk pelajar semasa ujian, peniaga semasa mesyuarat perniagaan dan untuk situasi lain.

Alat dengar telinga Agen 007 dengan pen Bluetooth adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jauh melalui telefon bimbit atau radio anda, tetapi tanpa ada yang mengetahui tentangnya. Prinsipnya cukup mudah, cukup untuk memasukkan alat dengar mata-mata wireles ke telinga, dan berkat ukurannya yang kecil benar-benar tidak dapat dilihat, dan menggunakan pen Bluetooth yang direka khas, yang melancarkan isyarat ke telinga tanpa wayar, dan maka sgnal ditukar menjadi suara. Warp induksi diperlukan untuk berhubung dengan telefon bimbit anda (melalui kabel). Anda perlu menetapkan jumlah panggilan telefon secara maksimum.

Lubang telinga mata-mata direka untuk dipasang tepat di telinga - itu bermakna ia sama sekali tidak menarik. Ia diperbuat daripada bahan yang tidak rosak. Alat dengar mata-mata tanpa wayar - dengan pen Bluetooth untuk dijual, anda boleh membeli secara dalam talian di e-kedai kami dengan harga yang boleh diterima. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

alat dengar tanpa wayar


Sifat alat dengar mata-mata
• Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
• Reka bentuk ergonomik, manipulasi yang selesa
• Bateri: 1.55 V (337 SR 416SW) Hayat bateri hingga 5 jam
• Dimensi: 3x5x7mm
• Frekuensi kerja: semua frekuensi


Aksesori alat dengar mata-mata
- Ejen alat dengar telinga Spy 007
- Pen Bluetooth
- Penyesuai Bluetooth untuk pengisian pen

alat dengar tanpa wayar

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah penting untuk mengetahui keadaan (peraturan yang tepat, peraturan teknikal, pemberitahuan, dll.) Untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian