Peranti penjejakan GPS untuk kereta - kalis air dengan magnet + bateri besar 10000 mAh + pemantauan suara

Kod: 09-062
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Peranti penjejakan GPS untuk kereta - kalis air dengan magnet + bateri besar 10000 mAh + pemantauan suara bertahan sehingga 2 tahun dalam mod siap sedia.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Peranti penjejakan GPS untuk kereta - kalis air dengan magnet + bateri besar 10000 mAh + pemantauan suara bertahan sehingga 2 tahun dalam mod siap sedia. Penjejak masa nyata orang dan kenderaan GPS. Penjejak GPS kenderaan dalam talian (aplikasi dalam telefon bimbit) dengan bateri hingga 10000 mAh dengan penunjuk status bateri yang memastikan pengoperasian peranti GPS dalam mod penjejakan selama 30 hari (kira-kira 2 jam penjejakan dalam talian setiap hari) dan sehingga 2 tahun bergantung pada dalam talian selang penjejakan. Kemungkinan AKTIF WIRETAPPING setelah memanggil ke peranti untuk mendengar apa yang berlaku di sekitar pencari GPS

Modul GPS dilengkapi dengan magnet ultra kuat (serta dengan pelekat diri 3M) dan sangat mudah dan fleksibel untuk dipasang, untuk pemantauan GPS kenderaan. Pengesan tidak berfungsi dengan sensor anti-kecurian.

Terima kasih kepada badan magnet yang kuat, anda boleh melampirkan sistem pencari GPS 3G dari jenama PROFIO ELECTRONICS ke lokasi objek yang dilacak. Perlindungan luaran kalis air IPX5 (perlindungan percikan dan habuk) membolehkan fungsi peranti walaupun dalam persekitaran luar yang melampau . Peranti penjejakan GPS digunakan untuk mengesan dan memantau kenderaan yang disewa, menyewa kereta, mengangkut barang berharga, menyewa mesin berat dan memantau barang-barang tertentu dan khas. Penjejak GPS juga akan memberi amaran kepada anda mengenai gangguan yang tidak dibenarkan ke dalam pemasangan atau pembuangan peranti . Di e-shop kami, anda boleh membeli pencari GPS berkualiti tinggi. Anda hanya memerlukan kad SIM (data / telefon) dan penjejakan gps dapat aktif dengan segera.

penjejak GPS kereta


Peranti GPS menyediakan untuk pengguna juga melacak dalam bentuk pesan SMS langsung ke telefon bimbit anda , di mana pautan ke peta Google akan ditampilkan dan setelah mengkliknya, lokasi kenderaan yang dilacak saat ini juga akan ditampilkan. Bentuk lain adalah melalui aplikasi mudah alih yang disebut " Track Solid " (iOS, Android), di mana anda dapat mengetahui lokasi kenderaan yang dilacak dan pelbagai data yang diperlukan. Bentuk terbaru adalah mengesan peranti GPS melalui antara muka web " www.tracksolid.com ".

penyetempatan kedudukan gps dalam aplikasi masa nyata

Fungsi GEO FENCE

Membolehkan anda menghantar pemberitahuan E-mel semasa kenderaan meninggalkan kawasan yang ditandai (sekiranya pemandu kenderaan tidak sengaja meninggalkan laluan yang dirancang)

penjejakan gps pagar geo

Tracker GPS 3G ini boleh digunakan dan diletakkan di atas motosikal, trunk, bus, bag, car, container dan sebagainya.

Penggunaan tracker dalam talian 3G gps

Pemindahan data berkelajuan tinggi 3G

Pencari GPS menyokong pemindahan data 2G GSM dan 3G WCDMA. Penghantaran data 3G berkelajuan tinggi boleh mencapai hingga 7,2 M / s, hampir 43 kali lebih pantas daripada rangkaian 2G.

pemantau data berkelajuan tinggi 3g WCDMA tracker

GPS kedudukan dua dan LBS

Penjejak ini menyokong penyetempatan GPS dan LBS. GPS adalah penentuan kedudukan luar dengan ketepatan kurang dari 10 meter. LBS berada pada kedudukan (di tempat yang tidak ada isyarat gps) dengan ketepatan kurang dari 500 meter.

Penjejak kedudukan GPS dan LBS

Pemasangan magnet yang kuat

Pencari GPS mempunyai magnet perindustrian yang kuat dan oleh itu adalah mustahil untuk memasang alat pengesan dengan cara mudah di permukaan logam apa pun - casis kenderaan, pintu, di bawah tempat duduk, di atas bekas dan sebagainya. Tetapi alat pelacak ini juga merangkumi pemegang pelekat diri 3M untuk pemasangan pada bahagian bukan logam.

magnet yang kuat untuk pemasangan tracker gps

Mod siap sedia lama - 60 hari

Ia mempunyai bateri 100-mAh 3,7V Li-polimer 10000 mAh yang boleh dicas semula dan dilepas yang menyediakan mod siap sedia ultra panjang dan ciri penjimatan kuasa pintar. Dalam mod penjejakan selama 30 hari (kira-kira 2 jam pemantauan harian dalam talian) dan sehingga 2 tahun bergantung pada selang penjejakan dalam talian.

pelacak gps bateri Li-polimer super 10000 mAh

Pemantauan suara

Adalah mungkin untuk menggunakan nombor SOS yang telah ditetapkan untuk menghantar arahan SMS ke pelacak untuk pemantauan suara - pendawaian. Penjejak GPS akan memanggil anda kembali dalam beberapa saat. Terima panggilan dan pantau suara atau perbualan di penjejak.

pengesan pemantauan suara

GPS Locator - penggera penyingkiran yang tidak dibenarkan

Sekiranya pencari GPS mengesan penyingkiran yang tidak dibenarkan, melalui butang Anti-tamper, penggera akan dihantar dalam bentuk mesej amaran, dan mod penjejakan GPS akan diaktifkan secara automatik selama 20 minit. Selepas 20 minit, peranti beralih kembali ke mod siap sedia.

peringatan amaran gangguan mengenai pelucutan pelacak

Perlindungan IPX5 kalis air dan tahan debu

Pencari GPS adalah alat pengesan dengan perlindungan terhadap percikan debu dan air agar berfungsi untuk memantau objek dalam keadaan cuaca yang keras.

Penjejak kalis air dan tahan debu tahap perlindungan IPX5

Sampul keluarkan amaran

Butang pengesanan penutup akan muncul sebagai amaran dan akan dihantar semasa penutup peranti dikeluarkan. Dalam mod siap sedia, mesej amaran direkodkan dan mod penjejakan diaktifkan selama 20 minit jika penutup peranti dikesan sedang dikeluarkan.

mengesan pelepasan penutup pelacak

Penggera getaran

Contohnya, jika terdapat kelainan pada kereta anda, misalnya, ketika seseorang memukul kereta anda, memecahkan kaca atau menggaru cat kereta, pencari gps menghantar penggera telefon untuk mencari pelanggar tepat pada waktunya.

pengesan gps penggera getaran

Penggera zon buta GPS

Apabila pelacak dalam talian memasuki zon buta GPS, ia mengubah "kedudukan" menjadi "bukan kedudukan" selama lebih dari 60 saat, dan menghantar "Perhatian! Isyarat GPS lemah, tidak dapat mencari wilayah" ke telefon atau platform perisian lain .

Penjejak penggera zon buta GPS

Tambahan data GPS zon buta

Sekiranya pencari memasuki zon GPS buta, ia dapat menyimpan 1000 data lokasi satelit. Apabila isyarat GPS AKTIF kembali, semua data kedudukan di zon buta GPS ditambah.

Peranti pengesanan zon buta GPS

lokasi gps Rangkaian WCDMA / GSM - 3G untuk liputan dan penyetempatan yang sangat baik
kapasiti bateriBateri 10000 mAh - bateri litium berkapasiti tinggi menyediakan bekalan kuasa panjang yang mencukupi ke peranti GPS
pemantauan suara Pemantauan suara - pilihan untuk mengaktifkan pemantauan suara melalui pesanan teks
magnet yang sangat kuat Magnet kuat - penutup magnet yang kuat membolehkan pemasangan fleksibel pada kenderaan atau jenis harta benda lain
penggera pencerobohan Makluman pencerobohan - sebaik sahaja akses ke peranti yang tidak dibenarkan dikesan, anda akan diberitahu dengan segera
penggera penutup penutup
Penggera penutup penutup   - penggera diaktifkan ketika kad SIM diubah, atau ketika peranti dikeluarkan, atau dihidupkan / dimatikan
ketahanan air ipx5 IPX5 Waterproof - peranti GPS kalis air memastikan operasi stabil walaupun di persekitaran luar yang keras
bekalan kuasa pintar
Pengurusan bekalan kuasa yang bijak - untuk penjimatan tenaga yang lebih baik, modul komunikasi 3G dapat dimatikan

Spesifikasi:

Sistem komunikasi: WCDMA / GSM
Kekerapan komunikasi: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Sensitiviti: Kelas II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Kelas 1,2, TCP / IP
Kepekaan penerimaan: Kelas II RBER2% (-102dBm)
Memori: 32 + 32Mb
Kesalahan fasa: RMSPE <5, PPE <20
Maks. output: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Maks. ralat kekerapan: ± 0.1ppm
Cip GPS: cip GPS yang sangat sensitif
Kekerapan: GPS L1, 1575.42MHz
Saluran GPS: 66
Ketepatan lokasi: <10 meter
Sensitiviti penjejakan: -162dBm
Sensitiviti: -149dBm
Butang: untuk ON / OFF
Petunjuk LED: 1 merah untuk GPS, 4 biru untuk bateri
Bersedia: 2 tahun (mati GSM), 50 hari (disambungkan GPRS, mati GPS), 120 jam (GPS aktif)
Antena GPS: Antena seramik GPS
Suhu operasi: -20 ° ~ 70 ℃
Port USB: mikro 5 pin
Bateri: Bateri polimer lithium 10000mAh / 3,7V
Dimensi: 108 mm (lebar) x 61 mm (tinggi) x 30 mm (ketebalan)
Berat: 286g

Kandungan Pakej:

Pencari GPS 1x Profio GPS L-6
Penyesuai USB 1x
Kabel USB 1x
1x Penutup belakang dengan pelekat diri
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (7)

98%