Peranti penjejakan GPS - penjejak kontena dengan bateri 3800mAh + IP66

Kod: 09-060
869,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 724,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Penjejak GPS kontena untuk mengesan penghantaran, adalah alat penjejak dengan ciri keselamatan untuk pengangkutan barang, kapal dan jalan raya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penjejak GPS kontena untuk mengesan penghantaran, adalah alat penjejak dengan ciri keselamatan untuk pengangkutan barang, kapal dan jalan raya. Pencari gps adalah penyelesaian keselamatan yang berguna yang memberikan maklumat terperinci penjejakan masa nyata bagi barang yang diangkut. Peranti penjejakan 3G hanya boleh dipasang di dalam bekas menggunakan magnet bersepadu . Dengan teknologi WCDMA, ini adalah alat penjejakan GPS yang tahan lama, yang dapat memberikan maklumat yang tepat mengenai lokasi semasa barang yang diangkut atau kontena dengan cara yang tidak bermasalah dan efisien.

Pencari GPS IP66 kalis air dengan magnet + kapasiti bateri 3800 mAh. Penjejakan GPS kontena dalam masa nyata. Penjejak GPS dalam talian (aplikasi dalam telefon bimbit) akan menyediakan operasi peranti GPS dalam mod siap sedia selama hampir 60 hari. GPS + LBS kedudukan tepat dua kali dalam masa nyata. Setelah pelacak dalam talian mempunyai isyarat GPS yang baik, ia akan mendapatkannya melalui GPS. Sekiranya tidak mempunyai isyarat GPS, ia akan mendapatkannya melalui LBS.

Modul GPS dilengkapi dengan magnet ultra-kuat dan sangat mudah dan fleksibel untuk memasang untuk memantau bekas GPS. Terima kasih kepada badan magnet yang kuat, anda boleh memasang pencari GPS 3G dari jenama PROFIO ELECTRONICS ke lokasi berlainan objek yang sedang dilacak. Tahap perlindungan IP66 yang tinggi memungkinkan fungsi peranti walaupun dalam persekitaran luar yang melampau . Peranti penjejakan GPS digunakan untuk pengangkutan kontena kapal dan rel. Penjejak GPS juga akan memberi amaran kepada anda mengenai gangguan yang tidak dibenarkan ke dalam pemasangan atau pembuangan peranti . Di e-shop kami, anda boleh membeli pencari GPS berkualiti tinggi. Anda hanya memerlukan kad SIM (data / telefon) dan penjejakan gps dapat aktif dengan segera.

Penjejak GPS dengan kapasiti bateri hingga 3800 mAh + magnet ultra kuat + perlindungan IP 66

pencari kontena gps dalam talian


Penjejak GPS kontena 3G direka khas untuk digunakan untuk mengangkut kontena.

Kapal kontena penjejakan GPS

Anda mempunyai aplikasi percuma untuk telefon bimbit (iOS, Android) yang disebut " Track Solid " atau antara muka web " www.tracksolid.com " di mana anda dapat dengan mudah melihat lokasi semasa pencari GPS dalam masa nyata. Penyelesaian yang baik bagi pengangkut kontena untuk mengawasi penghantaran mereka dan memberikan maklumat terkini kepada pelanggan mereka.

Anda dapat menonton pergerakan pelacak melalui aplikasi di telefon bimbit, tablet atau PC anda.

Peta memaparkan lokasinya sekarang dengan koordinat masa, kelajuan dan GPS.

aplikasi penjejakan gps

GPS kedudukan dua dan LBS

Penjejak ini menyokong penyetempatan GPS dan LBS. GPS adalah penentuan kedudukan luar dengan ketepatan kurang dari 10 meter. LBS berada pada kedudukan (di tempat yang tidak ada isyarat gps) dengan ketepatan kurang dari 500 meter.

Penjejak kedudukan GPS dan LBS

Pengesanan terbuka / tutup kontena

Terima kasih kepada sensor pada pencari, anda mendapat amaran segera apabila pintu bekas anda dibuka tanpa diduga, jadi anda dapat mengelakkan barang dicuri dari bekas tersebut. Amaran dan kedudukan masa nyata akan dihantar apabila pintu kontena dibuka atau ditutup.

berjaga-jaga untuk membuka / menutup bekas

Amaran gangguan mengenai pelepasan pelacak dari bekas

Amaran gangguan. Anda akan menerima pemberitahuan untuk penempatan semula peranti penjejak dari lokasi asalnya. Pada pemasangan diaktifkan amaran dengan menekan butang anti-tamper, jadi fungsi anti-gangguan akan memberitahu anda ketika pencari gps dikeluarkan.

pengesanan gerakan - pencari gps pada bekas

Pemegang magnet

Pemegang magnet ultra kuat membolehkan pemasangan fleksibel pada permukaan logam trak atau bekas.

pencari magnet kuat gps locator

Piawaian IP66 memberikan ketahanan terhadap air dan habuk

Ini memastikan operasi peranti penjejakan stabil dalam persekitaran yang menuntut. Pencari GPS mempunyai ketahanan air yang sangat baik untuk memastikan operasi yang stabil di persekitaran yang keras. Ini bukan sahaja pencegahan penembusan habuk yang berkesan, tetapi anda tidak perlu risau bahawa pencari akan dikeluarkan dari bekas atau trak dengan memercikkan air.

Tahap perlindungan IP66 kalis air dan tahan debu

Perayauan global

Liputan rangkaian global tanpa masalah memastikan hubungan tetap dengan peranti penjejakan. Pencari GPS kami menyokong 2G GSM 850/900/1800 / 1900MHz dan 3G WCDMA: pemindahan data BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

tracker gps untuk pengangkutan penghantaran

Mod siap sedia lama - 60 hari

Penjejak ini mempunyai bateri Li-Polymer 3,7V 3800mAh yang boleh dicas semula dan boleh ditanggalkan yang menyediakan masa tunggu lama dan fungsi penjimatan kuasa pintar. Selepas pengisian penuh, ia dapat berfungsi hampir 30 hari (merakam data GPS setiap 6 jam dalam mod statik).

pelacak gps masa siap sedia lama

3 mod kerja

Penjejak GPS secara automatik mengenal pasti keadaan persekitaran kontena semasa dan mengubah mod antara mod statik (memuat naik data GPS setiap 3 jam), mod darat (memuat naik data GPS setiap 10 minit) dan mod kapal (memuat naik data GPS setiap 3 jam).

3 kaedah kerja gps tracker

penjejak gps kontena

Spesifikasi:

Sistem komunikasi: M770B GSM & WCDMA modul komunikasi
Kekerapan komunikasi: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Sensitiviti: <-104dBm
GPRS: Kelas 1,2, TCP / IP
Kepekaan penerimaan: Kelas II RBER2% (-102dBm)
Memori: 32 + 32Mb
Kesalahan fasa: RMSPE <5, PPE <20
Maks. output: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Maks. ralat kekerapan: ± 0.1ppm
Cip GPS: MTK sangat sensitif
Kekerapan: GPS L1, 1575.42MHz
Saluran GPS: 66
Ketepatan lokasi: <10 meter
Sensitiviti penjejakan: -165dBm
Sensitiviti: -148dBm
Antena GPS: Antena seramik GPS
Suhu operasi: -20 ° ~ 70 ℃
Standard: IP65
Bateri: 3 800mAh
Bersedia: sehingga 60 hari
Dimensi: 200mm (lebar) x 104mm (tinggi) x 43mm (ketebalan)
Berat: 370g

Kandungan Pakej:

Pencari GPS 1x Profio GPS L-10
1x Bateri 3800 mAh bateri
Set Skru 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian