Pengesan kenderaan gps locator kalis air IP67 dengan magnet + kapasiti bateri 6000 mAh + pemantauan suara

Kod: 09-059
621,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 517,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Penjejak kenderaan gps locator kalis air IP67 dengan magnet + kapasiti bateri 6000 mAh + pemantauan suara. Penjejakan masa nyata orang dan kenderaan GPS.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penjejak kenderaan gps locator kalis air IP67 dengan magnet + kapasiti bateri 6000 mAh + pemantauan suara. Penjejakan masa nyata GPS orang dan kenderaan. GPS talian peranti penjejakan dalam kereta (app dalam mudah alih) dengan 6000 mAh bateri, yang memastikan pengendalian peranti GPS dalam mod pengesanan untuk sehingga 25 hari dalam stand-by mod, bergantung kepada selang kedudukan laporan atau 100 jam (pada pengemaskinian lokasi setiap 10 saat). Ia dilengkapi dengan pengecasan magnetik super cepat di mana ia cukup untuk mengecas selama kira-kira 3 jam dan kemudian pelacak GPS dapat digunakan selama 5-10 hari. Kemungkinan pemantauan suara setelah memanggil ke peranti untuk mendengar apa yang berlaku di sekitar pencari GPS.
Kedudukan GPS + LBS + WiFi, sehingga tepat tiga kali kedudukan kedudukan masa nyata. Setelah pelacak dalam talian mempunyai pencari isyarat GPS yang baik, ia akan mencari lokasi melalui GPS. Sekiranya tidak mempunyai isyarat GPS, ia akan mencari lokasi melalui LBS. Kedudukan tiga membolehkan penandaan lokasi yang tepat dan pantas. Penjejak GPS dilengkapi dengan magnet yang sangat kuat dan sangat mudah dan fleksibel untuk dipasang, untuk pemantauan GPS kenderaan. Pengesan tidak berfungsi dengan sensor anti-kecurian.

lokasi penjejak wifi gps lbs

Terima kasih kepada badan magnet yang kuat, anda boleh memasang pencari GPS 3G dari jenama PROFIO ELECTRONICS ke lokasi berlainan objek yang sedang dilacak. Perlindungan IP67 yang sangat tinggi (boleh direndam dalam 1m air dan benar-benar tahan debu) membolehkan fungsi peranti walaupun di persekitaran luar yang melampau . Peranti penjejakan GPS digunakan untuk mengesan dan memantau kenderaan yang disewa, menyewa kereta, mengangkut barang berharga, menyewa mesin berat dan memantau barang-barang tertentu dan khas. Penjejak GPS juga akan memberi amaran kepada anda mengenai gangguan yang tidak dibenarkan ke dalam pemasangan atau pembuangan peranti . Di e-shop kami, anda boleh membeli pencari GPS berkualiti tinggi. Anda hanya memerlukan kad SIM (data / telefon) dan penjejakan gps dapat aktif dengan segera.

Penjejak GPS dengan kapasiti bateri tinggi hingga 6000 mAh dan perlindungan IP 67

Pencari gps penjejak kenderaan

Anda boleh menyambung ke pelacak GPS melalui aplikasi di telefon bimbit, tablet atau PC anda

Peta memaparkan lokasinya sekarang dengan koordinat masa, kelajuan dan GPS.

sistem penjejakan gps - aplikasi pencari

Pemantauan suara aktif (pendawaian)

Kemungkinan untuk memanggil dari nombor SOS terpilih ke peranti penjejak GPS untuk mendengar suara (sembang) di sekitar peranti di mana ia berada. Semasa proses pemantauan suara ini, peranti tidak akan mengeluarkan suara, jadi ini adalah pemerhatian senyap.

pengesan wayarles dan pemintasan gps

Pemasangan magnet yang kuat

Penjejak GPS mempunyai kemampuan untuk memasang dengan magnet industri yang kuat dan oleh itu adalah mungkin untuk memasang alat pengesan dengan cara mudah di permukaan logam apa pun - casis kenderaan, pintu, di bawah tempat duduk, di atas bekas dan sebagainya.

pencari gps dengan magnet

magnet pengesan gps

Perlindungan IP67 kalis air dan tahan debu

Pencari GPS mempunyai tahap perlindungan IP67 yang sangat tinggi (ia boleh direndam dalam 1m air dan benar-benar kalis debu) membolehkan fungsi peranti walaupun dalam persekitaran luar yang melampau.

pencari pelacak ip67 kalis air

Bateri boleh dicas semula terbina dalam

Bateri 6000 mAh 3,7V yang boleh dicas semula dan diganti yang boleh bertahan sehingga 25 hari dalam mod siap sedia, bergantung pada selang laporan kedudukan atau 100 jam (semasa mengemas kini lokasi setiap 10 saat)

bateri pencari gps stamina panjang

Penggera getaran

Penggera akan dicetuskan jika pencari GPS mengesan getaran atau penempatan semula yang tidak dijangka, memukul kereta atau merosakkan kereta cat. Peranti menghantar mesej penggera amaran.

pencari penggera antitamper

GPS Locator - penggera penyingkiran yang tidak dibenarkan

Sekiranya pencari GPS mengesan penyingkiran yang tidak dibenarkan, melalui butang Anti-tamper, penggera akan dihantar dalam bentuk mesej amaran, dan mod penjejakan GPS akan diaktifkan secara automatik selama 20 minit. Selepas 20 minit, peranti beralih kembali ke mod siap sedia.

anti pengganggu penggera gps tracker en

Pengisian semula magnet yang sangat pantas

Pengecasan magnetik yang sangat pantas dan mudah bagi pencari GPS. Anda boleh mengisi semula bateri sepenuhnya selama kira-kira 3 jam dan kemudian GPS tracker dapat digunakan selama 5-10 hari.

pengecasan gps tracker yang sangat pantas

Penggera bunyi

Sekiranya tahap bunyi melebihi 60 desibel (pecahan kaca) , pencari gps secara automatik akan menghantar penggera ke nombor SOS yang telah ditetapkan.

penggera gps penggera bunyi

Peranti GPS menyediakan untuk pengguna juga melacak dalam bentuk pesan SMS langsung ke telefon bimbit anda , di mana pautan ke peta Google akan ditampilkan dan setelah mengkliknya, lokasi kenderaan yang dilacak saat ini juga akan ditampilkan. Bentuk lain adalah melalui aplikasi mudah alih yang disebut " Track Solid " (iOS, Android), di mana anda dapat mengetahui lokasi kenderaan yang dilacak dan pelbagai data yang diperlukan. Bentuk terbaru adalah mengesan peranti GPS melalui antara muka web " www.tracksolid.com ", yang dapat Anda gunakan melalui PC, tablet atau komputer riba untuk pemantauan yang mudah.
aplikasi penjejakan gps

lokasi gps Kedudukan GPS + LBS + WiFi - penentududukan masa nyata
Bateri 6000 mAhBateri boleh dicas semula 6000 mAh - bateri litium berkapasiti tinggi memberikan kuasa yang cukup lama kepada peranti
magnet kuatMagnet kuat - penutup magnet yang kuat membolehkan pemasangan fleksibel pada kenderaan atau jenis harta benda lain
penggera pengesanan bunyi
Penggera pengesanan bunyi - jika tahap suara melebihi 60 desibel, penggera akan dipicu
penutup pemasangan penggera
Penggera penutup penutup   - penggera diaktifkan semasa kad SIM diubah, atau semasa peranti dikeluarkan.
kalis air ip67 IP67 kalis air - peranti GPS kalis air memastikan operasi yang stabil walaupun di persekitaran luar yang keras


Spesifikasi:

Kekerapan komunikasi: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Sensitiviti: Kelas II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Kelas 12, TCP / IP
Kepekaan penerimaan: Kelas II RBER2% (-102dBm)
Memori: 32 + 32Mb
Kesalahan fasa: RMSPE <5, PPE <20
Maks. output: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Maks. ralat kekerapan: ± 0.1ppm
Cip GPS: Cip MTK yang sangat sensitif
Kekerapan: GPS L1, 1575.42MHz C / A Code
Saluran GPS: 32
Ketepatan lokasi: <10 meter
Sensitiviti penjejakan: -165dBm
Sensitiviti: -148dBm
Petunjuk LED: peranti ON (merah), GPS (biru), GSM (hijau)
Masa siap sedia: 25 hari
Antena GPS: Antena seramik GPS
Suhu operasi: -20 ℃ ~ 70 ℃
Bateri: Bateri polimer lithium 6000 mAh / 3,7V
Dimensi: 58 mm (lebar) x 85 mm (tinggi) x 29 mm (ketebalan)
Berat: 161g (tanpa penutup magnet) 230g dengan penutup magnet

Kandungan Pakej:

Penjejak GPS 1x Profio GPS L-1
Penyesuai USB 1x
Kabel USB 1x
1x Set skru
1x Penutup belakang dengan magnet
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%