Pencari GPS OBD dengan pemantauan suara dengan ketepatan kurang dari 10 meter

Kod: 09-052
409,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 341,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pencari GPS OBD dengan pemantauan suara dengan ketepatan kurang dari 10 meter adalah alat pengesan dan keselamatan yang bagus untuk kenderaan klasik dan komersial.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pencari GPS OBD dengan pemantauan suara dengan ketepatan kurang dari 10 meter adalah alat pengesan dan keselamatan yang bagus untuk kenderaan klasik dan komersial. Dapatkan semua maklumat penjejakan masa nyata yang anda perlukan dan dapatkan gambaran keseluruhan mengenai laluan dan status kenderaan. Peranti OBD serasi dengan kebanyakan kenderaan yang ada di pasaran sejak tahun 2004. Dengan peranti ini, anda tidak akan menghadapi masalah melokalisasikan kenderaan anda dengan ketepatan yang tinggi sambil memanfaatkan fungsi mendengar untuk memberitahu anda tentang apa yang berlaku di dalamnya. kenderaan.

Ia boleh digunakan terutamanya untuk kereta korporat atau penyewaan kereta. Peranti ini dilengkapi dengan aplikasi "TrackSolid" (iOS, Android) yang tersedia secara percuma untuk telefon bimbit anda, dengan mana anda dapat mengesan lokasi semasa kenderaan di mana pencari diletakkan, dan anda juga akan mendapat gambaran umum mengenai amaran.

Pencari GPS OBD

Penggera putus

Peranti OBD mempunyai antara muka standard sehingga pemasangannya di dalam kenderaan sangat mudah. Sekiranya orang yang tidak dibenarkan memutuskan peranti ODB, anda akan segera dimaklumkan melalui SMS ke telefon bimbit anda.

Pencari gps OBD

Penggunaan kuasa minimum

Peranti ini dilengkapi dengan cip MTK2503D berprestasi tinggi yang menjadikan penggunaan kuasa ultra rendah dan oleh itu tidak memberi kesan negatif pada bateri di dalam kenderaan.

penggunaan kuasa minimum pengesan obd

Tidak diperlukan pemasangan

Pemasangannya sangat mudah, pasangkan pencari OBD ke antara muka kenderaan dan peranti aktif. Di kebanyakan kenderaan, antara muka terletak di bawah stereng (lihat gambar - Kawasan A).

Peranti OBD

Reka bentuk miniatur dan padat

Ia adalah alat yang sangat kecil dan ringan yang boleh dipegang dengan satu tangan. Atas sebab ini, ia dapat disembunyikan dengan mudah secara langsung di dalam kenderaan agar tidak dapat dilihat oleh orang lain.

Pencari padat OBD

Pemantauan suara

Setelah menghantar arahan "Monitor" ke peranti melalui SMS, peranti akan menjawab "OK" dan kemudian akan menghubungi nombor mudah alih SOS lalai. Setelah menerima panggilan, orang yang berada di nombor SOS akan dapat mendengar apa yang berlaku di sekitar pengecas kereta atau bahagian dalam kenderaan. Semasa mendengar, peranti ini tidak menghasilkan bunyi atau isyarat cahaya dan oleh itu ia adalah pendengaran yang tidak disedari.

pencari gps dengan mendengar

Penggera kelajuan tinggi

Sekiranya kenderaan bergerak dengan kelajuan yang lebih tinggi daripada had, peranti akan menghantar SMS ke nombor telefon bimbit lalai.

pencari gps dengan pengesanan kelajuan kereta

Penggera bateri rendah

Apabila bateri turun hingga 10%, peranti akan mengirim SMS peringatan "Peringatan! Bateri hampir habis, isi dengan cepat!" ke nombor mudah alih SOS lalai. Pengecas kereta mempunyai bateri litium 130 mAh terbina dalam dan oleh itu dapat berfungsi walaupun dikeluarkan dari pencucuhan.

pencari gps dengan pengesanan status bateri

Pengurusan armada kenderaan

Sekiranya anda memiliki armada kenderaan di syarikat anda, anda boleh mengesannya pada masa yang sama di bawah satu akaun. Dengan Tracksolid, anda dapat mengesan sehingga 10000 kenderaan sekaligus.

pengurusan armada pencari gps

GPS + LBS penjejakan berganda

Peranti OBD menyokong penyetempatan GPS dan LBS. GPS adalah untuk menentukan penyetempatan luar dengan penyimpangan hingga 10 meter dan bergantung pada memperoleh data dari satelit. LBS adalah untuk menentukan penyetempatan dalaman dengan ketepatan kurang dari 50-150 meter (di bangunan, bilik, syarikat), dan penjejakan diperoleh dari data melalui rangkaian GSM, sehingga fitur ini dapat berfungsi di mana-mana sahaja dalam julat isyarat bergerak (untuk contoh di ruang bawah tanah).

pencari gps dan lbs

Ciri-ciri:

tambah Peranti OBD dengan GPS
tambah Reka bentuk yang padat dan miniatur
tambah Mendengar bahagian dalam kenderaan melalui panggilan telefon
tambah Bateri bersepadu, yang memastikan fungsinya walaupun dikeluarkan dari lampu yang lebih ringan
tambah Kedudukan dengan ketepatan kurang dari 10 meter

Spesifikasi:

Antena: GPS / GSM / Bluetooth
Bateri: 50 mAh litium
Sambungan rangkaian: GSM / GPRS
Kekerapan: GSM 900/1800 MHz
Voltan operasi: 12 V DC
Suhu kerja: -20 ~ 70 ° C di dalam kenderaan
Julat kelembapan: 5% - 95%
Dimensi: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Berat: 30 g

Pakej kandungan:

Pencari GPS 1x OBD
Panduan pengguna 1x

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (4)

100%