SET - Lubang mini kamera penuh HD HD + Alat dengar mata-mata

Kod: 10-153
1 324,80 RM 1 099,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 916,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

SET - Kamera WiFi mini penuh lubang jarum + Lubang telinga mata-mata membolehkan anda menonton gambar masa nyata sementara anda dapat menerima arahan dari orang lain melalui telefon bimbit pengintip sepenuhnya tanpa disedari.

Perlindungan pembeli

 • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
 • Waranti untuk produk - 24 bulan
 • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

SET - Kamera WiFi mini penuh lubang jarum + Alat dengar mata-mata membolehkan anda menonton gambar masa nyata sementara anda dapat menerima arahan dari orang lain melalui telefon bimbit pengintip sepenuhnya tanpa disedari. Set ini menawarkan peluang unik untuk merakam ruang atau objek yang berbeza melalui kamera lubang jarum FULL HD tanpa ada yang memperhatikan, dan pada masa yang sama berkomunikasi dengan orang di telefon melalui telefon bimbit pengintip bluetooth . Ia mendapati penggunaannya dalam berbagai situasi sukar, ketika diperlukan bantuan yang tidak masuk akal melalui telefon, dan juga penghantaran video untuk khayalan yang lebih baik mengenai situasi tersebut.

SET - Kamera Full HD lubang mini dengan telefon bimbit pengintip = gambar video masa nyata melalui WiFi + komunikasi langsung melalui telefon bimbit pengintip bluetooth

Kamera pin mini keselamatan Wifi FULL HD dengan bateri Li-on, yang membolehkan rakaman sehingga 8 jam tanpa sumber luaran. Rakaman kamera dapat dilihat secara dalam talian melalui rangkaian Wifi menggunakan perisian yang disediakan (sama ada melalui PC, Smartphone atau tablet). Bateri litium digabungkan dengan dimensi kamera kecil direka dengan sempurna untuk lokasi yang tidak jelas di dalam rumah.

Kemungkinan bekalan kuasa berterusan melalui penyesuai AC / DC, jadi kamera tidak akan dibatasi oleh jangka hayat bateri terbina dalam. Camcorder merakam video 1080P / 720P / 640P / 320P walaupun saiz lensa minimum hanya 8mm. Kamera menyimpan rakaman pada kad microSD (menyokong sehingga 32GB) . Kamera mempunyai snapshot, rakaman video, atau fungsi pengesanan gerakan (rakaman bermula pada pergerakan).

kamera lubang jarum mini wifi

Dimensi kecil, kebijaksanaan dan kebebasan dari kuasa luaran menjadikan kamera ini alat yang sangat berguna berbanding dengan kamera keselamatan yang besar. Kelebihan terbesar kamera ini ialah ia menangkap tingkah laku sebenar orang yang tidak mengetahui bahawa mereka dipantau oleh kamera keselamatan.

Ciri kamera lubang jarum:

tambah Menyokong telefon bimbit Android dan PC
tambah Video hingga 1080P / 720P / 640P / 320P
tambah Menyokong kad memori sehingga 32GB
tambah Kapasiti bateri memastikan operasi berterusan sehingga 4 jam
tambah Fungsi pengesanan gerakan

Spesifikasi kamera lubang jarum:

Pixel: 12 megapiksel CMOS
Resolusi lensa: 1080P / 720P / 640P / 320P
Kadar bingkai: 25fps
Format video: AVI
Sudut pandangan: 90 °
Pengesanan gerakan: 6m
Pencahayaan minimum. 1 Lux
Kapasiti bateri: 4000 MA
Hayat bateri maksimum: 8 jam
Kapasiti maksimum kad memori 32 GB

Perisik telefon bimbit dengan penguat bluettooth 5W model terbaru - kita masing-masing mengetahui situasi kehidupan apabila anda menghargai jika seseorang dapat memberi nasihat kepada anda, atau menolong dalam keadaan sukar, tanpa sesiapa yang mengetahuinya. Ia direka untuk pelajar semasa peperiksaan, untuk peniaga semasa mesyuarat perniagaan dan untuk situasi lain.

Telefon bimbit pengintip adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh melalui telefon bimbit atau pemancar anda, tanpa ada yang menyedarinya. Prinsipnya mudah, masukkan sahaja alat dengar mata-mata tanpa wayar (yang tidak kelihatan kerana ukurannya yang kecil) ke telinga anda, dan pasangkan leher kalung bluetooth (untuk berpasangan dengan telefon bimbit) dengan kuasa ultra dan penguat kuasa 5W , melalui mana isyarat dihantar tanpa wayar ke lubang suara, di mana isyarat berubah menjadi suara.

Kami mengesyorkan kepada pelanggan, agar mereka tidak membeli tiruan fon telinga mata-mata berkualiti rendah yang murah melalui penjual yang tidak disahkan.

Kami mempunyai jaminan 24 bulan untuk telefon bimbit pengintip. Nasihat dan perkhidmatan pakar. Fon kepala mata-mata dibentuk agar sesuai dengan gendang telinga, sehingga tidak kelihatan sama sekali. Mereka diperbuat daripada bahan yang tidak berbahaya.

alat dengar yang tidak kelihatan

Model canggih terkini dari alat dengar mata-mata yang popular. Dibandingkan dengan model sebelumnya, ia memiliki bentuk anatomi yang lebih baik untuk menutup telinga dengan sempurna terhadap kebocoran suara ke surroundig. Telefon bimbit terdiri daripada penerima sensitif (gegelung), pembesar suara mikro yang stabil , dengan suara yang sangat bersih dan jernih dengan bunyi yang berkurang.

alat dengar intip

Lubang telinga hanya dimasukkan ke saluran telinga di telinga anda. Cangkuk lut terpasang pada telefon bimbit yang mudah dikeluarkan oleh alat dengar. Untuk pengendalian telefon bimbit yang lebih mudah , kami menawarkan pinset magnet di e-shop kami. Termasuk dalam bungkusan adalah bateri yang tahan hingga 7 jam.

telefon bimbit pengintip

Ciri-ciri mata-mata alat dengar

tambah Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
tambah Bentuk ergonomik, pengendalian yang mudah
tambah Bateri: hayat bateri 1,55 V (337 SR 416SW) sehingga 7 jam
tambah Dimensi: 13x6mm
tambah Frekuensi kerja: semua frekuensi
tambah Kesambungan Bluetooth ke peranti mudah alih.
tambah Mudah dikawal dan diterima panggilan.
tambah Sokongan bebas tangan untuk komunikasi dua hala.
tambah Keupayaan untuk memulakan rakaman secara langsung dari telefon anda - untuk memainkan fail MP3.
tambah Masa bercakap untuk satu caj adalah sehingga 12 jam, sehingga 130 jam.
tambah Gelung bluetooth merangkumi bateri litium 700mAh terbina dalam
tambah Gelung bluetooth merangkumi penguat 5W
tambah Mikrofon bersepadu

jadual perbandingan telefon bimbit pengintip

Pakej merangkumi:

 • Kamera lubang jarum mikro
 • Bateri Li-on
 • Kabel kuasa USB
 • Perisian dalam CD
 • Manual ke kamera
 • Telefon bimbit pengintip terkini
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - gelung leher
 • wayar USB
 • Penyesuai kuasa
 • Manual ke alat dengar mata-mata

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (2)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Fra

Encik

Francis Lam balas

Adakah kamera mini lubang jarum WiFi berfungsi pada jarak 30-60 cm untuk menangkap perkataan yang ditunjukkan daripada monitor lcd ?

Diterjemah daripada: en
Cool Mania

SET - Lubang mini kamera penuh HD HD + Alat dengar mata-mata

Mario Bruchanik balas

Hai, ya pasti :)

Diterjemah daripada: en
Eva

SET - Lubang mini kamera penuh HD HD + Alat dengar mata-mata

Eva balas

Saya ingin bertanya sama ada saya mahu mendengar fail audio Mp3 gelung bluetooth pada telefon saya, bolehkah saya beralih antara fail audio jika telefon saya lebih kurang. Adakah ia 5-10 m dari saya? Terima kasih: Eva

Diterjemah daripada: hu
Cool Mania

SET - Lubang mini kamera penuh HD HD + Alat dengar mata-mata

Mario Bruchanik balas

Hai, ya boleh

Diterjemah daripada: hu
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian