Perisik kamera menonton dengan memori FULL HD + IR LED + 32GB

Kod: 10-192
409,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 341,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Perisik kamera menonton dengan memori FULL HD + IR LED + 32GB. Dengan kamera yang tersembunyi di jam tangan, anda akan menangkap semua yang penting pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera tontonan mata-mata dengan memori FULL HD + IR LED + 32GB . Dengan kamera yang tersembunyi di dalam jam tangan, anda akan menangkap semua yang penting pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Adakah anda ingin memiliki kamera video atau kamera foto di mana sahaja dan bila -bila masa dan merakam detik indah atau maklumat penting? Jam tangan pengintip ini adalah gabungan teknologi tinggi jam tangan bergaya dan kamera pengintip tersembunyi. Jam pengintip terbuat dari bahan padat berkualiti tinggi, kelihatan bergaya dan sesuai untuk setiap orang dalam setiap kesempatan. Perisik kamera tersembunyi yang boleh anda beli dalam talian dengan harga yang baik terus di kedai kami.

Dengan kamera yang tersembunyi di dalam jam tangan, anda akan menangkap semua yang penting pada bila-bila masa dan di mana sahaja

menonton pengintip kamera tersembunyi

Memori bawaan hingga 32GB memastikan kapasiti yang mencukupi untuk video, audio dan foto, dan anda tidak perlu bimbang akan terhad. Jam tangan ini mempunyai 4 LED IR terpadu dengan cahaya tinggi, yang boleh anda gunakan terutamanya dalam keadaan cahaya rendah. Dengan jam tangan berteknologi tinggi ini, anda dapat merakam foto dan video dalam perjalanan anda, atau misalnya menangkap maklumat penting dari kuliah, atau mengambil foto dan video dalam bentuk apa saja kapan saja, di mana sahaja. Anda kemudian hanya boleh memindahkan bahan yang dirakam ke PC menggunakan kabel USB yang disertakan.

Spesifikasi:

tambah Kamera disembunyikan, tanpa ada yang perasan
tambah Rakaman Full HD berkualiti tinggi
tambah Memori terbina dalam 32GB
tambah Mudah dikendalikan

Ciri-ciri teknikal:

Format video - AVI
Resolusi - 1920x1080
Format foto - JPEG
Bekalan kuasa - kabel usb DC-5V

Kandungan Pakej:

1x Kamera dalam jam tangan
Kabel kuasa 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%