Pengintai USB (pengecas) kamera pengintip dengan WiFi + FULL HD + IR vision 6m + pengesanan gerakan

Kod: 10-545
731,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 609,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Penyesuai USB (pengecas) dengan kamera WiFi FULL HD tersembunyi + penglihatan IR 6m + pengesanan gerakan. Wi-Fi rahsia, kamera 2MP yang tersembunyi di dalam penyesuai USB.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penyesuai USB (pengecas) dengan kamera WiFi FULL HD tersembunyi + penglihatan IR 6m + pengesanan gerakan. Wi-Fi rahsia , kamera 2MP yang tersembunyi dalam penyesuai USB dengan resolusi Full HD 1080p. Lensa kamera sudut lebar dengan sudut tontonan 90 ° disamarkan secara tidak terang pada penyesuai pengecasan. Kamera dihidupkan terus dari rangkaian 230V - tidak perlu pengisian semula atau penggantian bateri. Penyesuai itu sendiri berfungsi sebagai pengecas USB penuh (5V / 1A) untuk telefon pintar misalnya. Kamera dikendalikan melalui aplikasi mudah alih HDSmartIPC, yang serasi dengan Android dan iOS.

Rakaman dari kamera disimpan pada kad micro SD , yang disokong hingga 128 GB. Kamera ini mempunyai cahaya IR yang kuat untuk penglihatan malam, yang memiliki jarak hingga 6 meter dan dapat merekam video walaupun dalam kegelapan sepenuhnya. Lensa CMOS sensitif merakam video dengan suara dalam resolusi FULL HD 1920x1080 piksel pada kadar bingkai 25 bingkai sesaat dan dimampatkan dalam format H.264. Lensa kamera mempunyai kemiringan 15 ° ke atas - untuk digunakan dengan saluran elektrik biasa yang terletak di tanah.

pengecas kamera usb

Pakej ini merangkumi 4 jenis penyambung rangkaian - jadi anda boleh menggunakan peranti ini di mana sahaja di dunia untuk memantau bilik hotel anda semasa dalam perjalanan.

Penyesuai USB EU AU UK

Berkat sambungan Wi-Fi, anda dapat menonton video dengan audio dalam masa nyata di PC atau telefon pintar anda. Kamera berfungsi dengan sistem operasi Windows dan Mac untuk PC dan Android dan iOS untuk telefon bimbit. Setelah memuat turun aplikasi mudah alih HDSMARTIPC percuma, anda boleh mengawal kamera melalui telefon anda. Dalam aplikasi, anda dapat menyesuaikan kualiti rakaman, suara, memutar dan membalikkan gambar, dan sebagainya. Anda juga boleh menetapkan pengesanan gerakan, penglihatan malam dan melihat rakaman yang tersimpan di dalam kamera.

Ini adalah peranti multifungsi yang dapat merakam video masa nyata atau mengambil gambar dan mempunyai fungsi pengesanan gerakan (untuk menjimatkan ruang pada media penyimpanan). Semua data direkodkan pada memori luaran kad SD mikro hingga ukuran maksimum 128 GB untuk rakaman jangka panjang (kad SD tidak termasuk). Kamera boleh dihubungkan melalui WiFi melalui telefon atau tablet dengan sistem operasi Android atau iOS. Ini adalah alat yang sempurna untuk pemantauan dalaman.

Penyesuai berfungsi sebagai pengecas USB penuh (5V / 1A) untuk mengecas telefon atau tablet

kamera pengecas

Kamera menyiarkan "LIVE STREAM VIDEO" - video langsung yang boleh anda tonton melalui Wi-Fi . Pemantauan LAN P2P boleh dilakukan hingga 50 meter. Apabila disambungkan melalui penghala Wi-Fi, anda dapat menonton gambar kamera di mana sahaja di dunia. Apabila pengesanan gerakan dikesan, kamera akan mengirimkan pemberitahuan e-mel.

Fungsi pengesanan gerakan - rakaman akan mula dirakam hanya apabila gerakan dikesan di dalam bilik

pengecas kamera pengintip

Kamera FULL HD yang tidak tersembunyi yang tersembunyi di dalam penyesuai dengan penglihatan malam akan dapat digunakan di rumah, pejabat, bilik darjah, kedai, gudang ...

kamera tersembunyi dalam pengecas


Ciri-ciri:

tambah Kamera tersembunyi dalam penyesuai USB
tambah Penglihatan malam hingga 6 meter
tambah Sudut pandang: 90 °
tambah Pengesan gerakan
tambah Sambungan Wi-Fi - pemantauan dalam talian - siaran langsung
tambah Resolusi video: 1920x1080 Full HD pada 25 fps dengan suara


Spesifikasi:

Sensor: CMOS 2MP
Sudut pandang: 90 °
Resolusi video: 1920x1080p
Bingkai sesaat: 25 fps
WiFi: ya
Format termampat: H.264
Pengesanan gerakan: ya
Jenis kad memori: kad SD mikro hingga 128GB, kelas 10
Aplikasi mudah alih: ya, untuk Android dan iOS
Penggunaan kuasa: 300mA / 3,7V
Penglihatan malam: ya, LED IR hingga 6 meter
Sistem operasi untuk telefon pintar: Android dan iOS
Perisian main balik: VLC / SMplayer
Penggunaan memori semasa merakam video: 20MB / 1min.
Penggunaan: dalaman
Input USB: 5V / 1A
Bekalan kuasa: ke elektrik 230V

Kandungan Pakej:

Adaptor 1x (pengecas) dengan kamera
Pembaca kad micro SD 1x USB
Penyambung 4x untuk sambungan ke sumber utama di negara lain
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian