Mini Security WiFi Spy Full HD Camera dengan Horizontal Rotating Lens 180 °

Kod: 10-167
559,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 466,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Mini Security WiFi Spy Full HD kamera dengan lensa putar mendatar 180 ° terletak di dalam kotak hitam kecil yang menjaga rumah anda semasa ketiadaan anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Mini Security WiFi Spy Full HD camera dengan lensa putar mendatar 180 ° terletak di dalam kotak hitam kecil yang menjaga rumah anda semasa ketiadaan anda. Dengan saiznya yang kecil dan reka bentuk hitam, senang dibawa ke mana sahaja , anda boleh menyembunyikannya di rak, di antara buku atau ke dalam pasu bunga. Gambar yang dirakam oleh kamera tersembunyi dalam resolusi Full HD 1920x1080 dengan suara , cukup tinggi untuk rakaman terperinci.

Kamera unggul dalam persaingan bukan hanya dari dimensinya, tetapi juga dengan ciri hebatnya dari lensa putar mendatar 180 °, memberikan anda gambaran lengkap mengenai kawasan yang dipantau.

Kamera HD WiFi Keselamatan Mini

Kamera keselamatan menyokong penyambungan WiFi dan wayarles, membolehkan dinding atau siling pemasangan mudah, dan anda boleh mengawal semua fungsi kamera melalui percuma "Pro Icam" aplikasi untuk telefon pintar (iOS, Android) di mana anda boleh menukar sudut menembak dengan meluncurkan jari anda pada telefon pintar atau zum, masing-masing untuk menukar tetapan. Kamera keselamatan dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WIFI atau P2P, yang membolehkan anda menonton gambar kapan saja dan di mana sahaja menggunakan telefon bimbit anda.

kamera dengan 180 kanta putarAplikasi kamera Pro iCam

Kamera pintar dalam kotak hitam juga mempunyai fungsi pengesanan gerakan untuk memulakan rakaman ketika menangkap gerakan di ruang angkasa. Ciri yang hebat, dengan mana anda tidak akan terlepas rakaman penting, kerana rakaman tersebut akan dilancarkan hanya semasa aktiviti berlangsung, dan anda juga akan diberitahu terus ke telefon bimbit anda. Rekod yang dirakam melepasi pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan ke kad micro SD yang disokong hingga 128 GB . Kotak keselamatan hitam dilengkapi dengan bateri 950 mAh yang terpasang , yang memastikan rakaman berterusan selama kira-kira 4 jam apabila dicas sepenuhnya, dan kotak juga dapat disambungkan ke rangkaian konvensional, sehingga kamera tersembunyi dapat beroperasi secara berterusan. Kotak hitam dengan kamera mempunyai beberapa kegunaan - ia akan berfungsi sebagai pertolongan hebat untuk mengamankan / mengawasi rumah, premis perniagaan atau sebagai pengawasan anak-anak atau datuk dan nenek.

Ciri-ciri:

PLUS Kamera WiFi pintar mini
PLUS Sudut tontonan 90 ° + lensa putar mendatar 180 °
PLUS Sensor gerakan dengan pemberitahuan
PLUS Menggunakan kad microSD sehingga 128GB
PLUS Kawalan melalui aplikasi telefon bimbit

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1,0 Mpx CMOS
Resolusi video: 1920x1080p Full HD 25 fps
Format termampat: H.264
Sudut pandang: 90 °
Kanta putar mendatar: 180 °
Bateri: 950 mAh boleh dicas semula
Masa bekerja: 3-4 jam
Masa pengecasan: 6-8 jam
Pengesanan gerakan dan pemberitahuan amaran
Kapasiti kad memori maksimum: 128 GB
Bekalan kuasa: Bekalan kuasa 2A / 5V dengan sambungan USB
Sistem operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4,1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Dimensi: (L) 81 x (W) 40 mm x (D) 29 mm
Berat: 93 g

Kandungan Pakej:

• 1x kamera WiFi Mini
• 1x kabel USB
• 1x Panduan pengguna
• 1x penyesuai kuasa AC

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai. Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, teknologi pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian