Kamera WiFi 360 ° dengan resolusi HD + LED IR

Kod: 10-150
695.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 579.17 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera WiFi 360 ° dengan resolusi HD + LED IR dilengkapi dengan pandangan mata ikan, berkat yang memberikan pemantauan berskala besar.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera WiFi panorama 360 ° dengan resolusi HD + LED IR dilengkapi dengan pandangan mata ikan, berkat yang memberikan pemantauan berskala besar. Tidak ada zon mati, tetapi liputan lengkap ruang sekitar 100m2, jadi anda akan merangkumi setiap sudut pandangan. Untuk kawasan liputan yang begitu luas, anda memerlukan sekurang-kurangnya 4 kamera biasa, tetapi berkat kamera panorama 360 ° kami, anda akan menjimatkan banyak wang.

360 kamera pengintip

Kamera menyokong WiFi yang membolehkan pemasangan mudah di dinding atau siling, dan pilihan untuk mengawal melalui telefon bimbit. Cukup muat turun aplikasi mudah alih "V380" (iOS, Android) ke dalam telefon pintar anda, pasangkan kedua-dua peranti tersebut, dan mulailah menonton gambar dalam masa nyata. Kamera keselamatan boleh disambungkan ke penghala rumah melalui WiFi atau Hot Spot, yang membolehkan anda melihat gambar kapan saja dan di mana sahaja menggunakan telefon bimbit anda. Imej kamera yang diimbas dapat diedit dengan menggesekkan jari ke telefon pintar untuk menetapkan sudut yang ideal, atau anda boleh menggunakan hingga 5 mod paparan . Setiap mod menjadikan kamera panorama pelindung yang ideal untuk kegunaan dalaman.

Panorama 360 darjah

Kamera panorama juga mempunyai pengesanan gerakan , jadi anda akan sentiasa diberi amaran ke telefon bimbit anda jika terjadi pergerakan di ruang tersebut. Keupayaan untuk memasang penggera yang dapat didengar pada kamera untuk memberi amaran kepada tetamu yang tidak diingini dan memberi amaran bahawa kawasan tersebut dipantau. Cara terbaik untuk selalu mempunyai rumah , pejabat, kedai atau garaj yang selamat semasa ketiadaan anda. Kamera tidak menghadapi masalah dengan keadaan pencahayaan yang buruk, atau bahkan dalam kegelapan mutlak berkat cahaya LED inframerah . Ia tetap mengekalkan kualiti gambar HD yang sama dan memberikan penglihatan malam hingga 9 meter .

Kamera keselamatan 360

Kamera ini juga menawarkan komunikasi dua arah, kerana ia mempunyai mikrofon dan pembesar suara sensitif tinggi yang terpasang. Anda boleh mendengar semasa menonton dan pada masa yang sama melalui telefon bimbit anda, anda boleh bercakap dengan bayi atau haiwan kesayangan anda semasa anda bekerja. Rekod yang dirakam akan melewati pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan pada kad micro SD dengan sokongan hingga 32 GB (tidak termasuk). Sekiranya memori kad SD penuh, ia akan mula merakam dalam satu gelung dan menimpa rekod tertua, jadi anda akan menyimpan gambar semasa.

kamera panormatik

Ciri-ciri:

tambah Video masa nyata HD penuh
tambah Komunikasi dua hala
tambah Pengesanan gerakan dan amaran automatik
tambah Rakaman dalam gelung
tambah Sambungan WiFi
tambah Penglihatan IR malam

Spesifikasi:

Resolusi video: HD 1280 x 960
Audio: mikrofon dan pembesar suara terbina dalam
Memori: menyokong kad SD mikro hingga 32GB
Suhu operasi: -10 ~ 50 ° C di dalam rumah
Sokongan sistem: iOS 6.0 atau lebih tinggi, Android 4.0 atau lebih tinggi.
Dimensi: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Berat: 60 g

Kandungan Pakej:

Kamera panorama 1x 360 °
Kabel USB 1x
1x penyesuai AC 220V / USB
Aksesori pemasangan 1x
Pelekat 1x 3M
1x Paket dengan 2 skru
Manual pengguna 1x

amaran

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji selama beberapa minggu setiap produk baru dan setelah pemeriksaan akhir disertakan dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, penyelesaian diberikan dengan pertukaran untuk barang baru

CATATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen yang digunakan seperti penguat, bateri, dan lain-lain boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah), jadi ia memberi kesan yang besar pada keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Kami mengesyorkan kepada pelanggan untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian juga sesuai dengan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian