Kamera tersembunyi dalam alat pengesan asap FULL HD + hayat bateri 1 tahun + LED IR + WiFi + pengesanan gerakan

Kod: 10-534
747,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 622,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pengesan asap kamera tersembunyi dengan LED IR + WiFi + pengesanan gerakan + hayat bateri sehingga 1 tahun. Kamera penggera kebakaran asap dengan audio.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengesan asap kamera tersembunyi dengan LED IR + WiFi + pengesanan gerakan + hayat bateri sehingga 1 tahun. Kamera penggera asap api dengan audio. Dengan reka bentuk tidak mengganggu, ia sesuai dengan apa-apa jenis dalaman tanpa sesiapa mengetahui bahawa ia adalah alat dengan kamera tersembunyi. Kamera penggera kebakaran dilengkapi dengan bateri boleh dicas semula 5200 mAh , yang menyediakan mod siap sedia selama 1 tahun apabila dicas sepenuhnya. Kamera pengintip pengesan asap mempunyai sudut lensa menegak boleh laras 15 ° untuk penyesuaian sudut tontonan dengan tepat. Ia boleh digunakan di setiap rumah, pejabat, gudang, garaj, pondok dan sebagainya. Tidak diragukan lagi fungsi yang paling penting dan berguna adalah pemantauan terhadap persekitaran. Kamera penggera kebakaran tidak mempunyai fungsi pengesanan asap (hanya tiruan sensor asap).

Kamera pengesan asap - kamera pemadam penggera perisik dengan audio

kamera pengesan asap

Kamera tersembunyi terbina dalam merakam video dalam resolusi Full HD 1920 x 1080 dengan suara , yang mencukupi untuk tangkapan gambar terperinci. Terima kasih kepada penglihatan malam LED IR pada jarak hingga 5 meter, anda akan mempunyai imej yang berkualiti walaupun pada waktu malam. Pengesan menyokong sambungan WiFi dan tanpa wayar, yang membolehkannya diletakkan terus di mana sahaja di kawasan pedalaman. Anda dapat mengawal semua fungsi kamera tersembunyi dari jarak jauh melalui aplikasi "CamSC" yang tersedia secara percuma untuk telefon pintar (iOS, Android) di mana anda dapat menonton gambar dalam masa nyata dan mengubah tetapan kamera. Pengesan dengan kamera dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WIFI, yang memungkinkan anda memantau gambar kapan saja dan di mana saja melalui telefon bimbit anda.

kamera penggera asap

Kamera juga menyertakan fungsi deteksi gerakan , yang digunakan untuk memulai merekam ketika menangkap gerakan di ruang angkasa. Sensor mempunyai jarak 5 meter. Ciri yang hebat berkat anda tidak akan melepaskan tembakan penting, kerana gambar hanya akan diambil semasa melakukan aktiviti. Rakaman yang dirakam dikenakan pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan pada kad SD mikro yang disokong hingga 64 GB . Audio dua hala membolehkan komunikasi dua arah pada jarak jauh - anda boleh menenangkan haiwan peliharaan, bercakap dengan kanak-kanak, dll.

kamera tersembunyi wifi

Pengesanan gerakan, penglihatan malam, tontonan video masa nyata - menjejaki apa yang berlaku di rumah anda

kamera pengintip pengesan asap

Ciri-ciri:

PLUS Kamera tersembunyi dalam alat pengesan asap
tambah Penghantaran gambar masa nyata WiFi
tambah Hayat bateri siap sedia 365 hari
tambah Fungsi pengesanan gerakan
tambah Penglihatan LED IR malam hingga 5 meter

Spesifikasi:

Sensor gambar: FULL HD 1920x1080p
Lensa: CMOS 2MP
Resolusi foto: 1920x1080 piksel
Resolusi video: 1920x1080 piksel
Nisbah bingkai: 15 fps
Format pemampatan: H.264
Rakaman dalam gelung: ya
Sudut kamera boleh laras: 15 °
Sudut imbasan: 145 °
Julat penglihatan malam: 5 meter
Pengesanan gerakan: ya, sensor PIR dengan jarak 5 meter
Kad memori: menyokong kad Micro SD hingga maksimum. 64 GB (tidak termasuk)
Bekalan kuasa: bateri litium 5200mAh yang boleh dicas semula
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Masa pengecasan: 12 jam
Mengecas: kabel USB mikro
Dimensi: 11,6x11,6x5.2 cm

Kandungan Pakej:

1x Pengesan asap dengan kamera FULL HD
Kabel USB 1x
1x pembaca USB untuk kad SD mikro
Set pemasangan skru 1x
1x Pelekat 3M
Manual 1x

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui kedai kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan peningkatan produk, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang termasuk dalam penjualan akan melewati kawalan kualiti masuk dan hanya setelah itu diperingkat tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa teknik yang kami jual lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang kompetitif. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan dengan segera ke arah kepuasan pelanggan.

Penjual tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, penting untuk mengetahui syarat-syarat (undang-undang, peraturan teknikal, keputusan, dll.) Untuk pengoperasian produk di negara ini !!!

PERINGATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan harga yang jauh lebih rendah) yang boleh mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen terpakai seperti optik, bateri, sama ada ia boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah) , jadi mereka mempunyai harga yang signifikan kesan terhadap kualiti dan kehidupan keseluruhan produk. Oleh itu, kami mengesyorkan agar pelanggan mempertimbangkan faedah pelaburan dan pembelian juga memandangkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian