Kamera pengintip lubang jarum SIM GSM + pendengaran jauh

Kod: 10-121
731,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 609,50 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera pengintip lubang jarum SIM GSM + pendengaran jarak jauh, yang akan selalu memberi amaran kepada anda mengenai apa yang berlaku di kawasan yang dipantau.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengintip lubang jarum SIM GSM + pendengaran jarak jauh, yang akan selalu memberi amaran kepada anda mengenai apa yang berlaku di kawasan yang dipantau. Sekiranya anda perlu memantau bahagian dalam pejabat, rumah, pangsapuri atau kereta, dan dimaklumkan lebih awal mengenai peristiwa, kamera lubang pin SIM GSM ini direka khas untuk anda. Cukup beli di mana-mana operator kad SIM dengan nombor telefon yang boleh anda masukkan ke kamera lubang jarum. Kamera juga menyertakan slot untuk kad microSD hingga kapasiti maksimum 32 GB, yang akan merakam video dan audio. Peranti ini mudah dikendalikan menggunakan SMS perintah, yang anda kirimkan dari telefon bimbit ke kamera pengintip GSM. Setelah SMS kalibrasi awal ketika kamera akan mengingati nombor telefon anda untuk komunikasi lebih lanjut, anda dapat menetapkan SMS dengan perintah fungsi yang diperlukan untuk pemantauan. Fungsi asas adalah pengesanan bunyi.

Kamera pinhole SIM GSM

Apabila mengesan bunyi di atas 40 db, peranti akan memanggil anda secara automatik dan melalui mikrofon sensitif anda dapat mendengar apa yang berlaku pada jarak enam meter. Kemudian anda boleh menghantar SMS dengan arahan untuk rakaman video. Video dengan audio akan disimpan pada kad memori dalam selang 30 minit. Anda juga dapat memilih perintah untuk hanya merakam trek suara. Setelah memanggil ke nombor telefon dalam kamera, peranti akan menerima panggilan anda secara automatik dan anda dapat mendengar apa yang berlaku di sekitar kamera. Fungsi pengesanan gerakan menyimpan foto anda dalam format JPG pada kad microSD.

SIM kad SIM dan kad SD

Melalui SMS arahan, kamera keselamatan SIM dapat mengirimkan SMS maklumat kepada anda dengan perincian mengenai status bateri, kapasiti kad memori percuma, maklumat mengenai proses sebenarnya (jika anda hanya merakam video atau audio). Pilihan lain adalah memformat kad atau menetapkan semula peranti anda melalui SMS. Bateri dengan kapasiti 2500 mAh memastikan kamera GSM SIM yang beroperasi lama. Dalam mod siap sedia, ia boleh berfungsi sehingga 12 hari. Masa bercakap adalah sehingga 150-180 minit. Kamera keselamatan SIM juga boleh disambungkan kepada bekalan kuasa tetap atau POWERBANK, ke semasa operasi membantu meningkatkan mengikut kapasiti pengecas bateri luaran.

Ciri-ciri:

tambah Perisik Kamera dengan kad SIM GSM
tambah Kawal melalui arahan SMS
tambah Menyokong kad SIM semua pengendali
tambah Dalam mod siap sedia berfungsi sehingga 12 hari
tambah Panggilan semula kamera ke nombor telefon anda secara automatik semasa mengesan bunyi

Spesifikasi:

Resolusi video: 320x240
Resolusi foto: 640x480
Kadar bingkai: 10fps
Format video: AVI
Sudut pandangan: 70 °
Rakaman audio: ya 6m
Pencahayaan minimum: 1 Lux
Kapasiti bateri: 2500mAh
Masa siap sedia: 12 hari
Masa bercakap: sehingga 15-180 minit
Kapasiti memori maksimum: 32 GB
Kekerapan kerja: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Suhu kerja -20ºC hingga + 55ºC

Pakej merangkumi:

1x kamera pengintip lubang SIM GSM
1x kabel USB untuk bekalan kuasa
Bateri 1x 2500mAh
Manual 1x

notis penting

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji selama beberapa minggu setiap produk baru dan setelah pemeriksaan akhir disertakan dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, penyelesaian diberikan dengan pertukaran untuk barang baru

CATATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen yang digunakan seperti penguat, bateri, dan lain-lain boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah), jadi ia memberi kesan yang besar pada keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Kami mengesyorkan kepada pelanggan untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian juga sesuai dengan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%