Kamera pengesan asap Wifi + FULL HD dengan LED IR

Kod: 10-185
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera pengesan asap Wifi + FULL HD dengan IR nigh LED adalah kamera tersembunyi mata-mata untuk pandangan jauh (Android / iOS) akan menjamin keselamatan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengesan asap Wifi + FULL HD dengan IR dekat LED adalah pengintip tersembunyi kamera untuk pandangan jauh (Android / iOS) akan menjamin keselamatan dan kawalan kawasan dipantau sama ada di rumah atau di premis kerja. Kamera pengintip tersembunyi - simpan gambaran keseluruhan mengenai apa yang berlaku di ruang yang ingin anda pantau. Pada masa kini, adalah penting untuk melindungi privasi dan apa yang kita gemari. Kamera konvensional masih sering digunakan, tetapi kadang-kadang kita tidak mahu kamera kelihatan atau terlalu kelihatan. Kamera tersembunyi ini terletak di tiruan sensor asap , yang memastikan bahawa tidak ada yang memperhatikannya dan anda akan merakam semua yang anda perlukan. Perisik kamera tersembunyi yang boleh anda beli dalam talian dengan harga yang baik terus di kedai kami.

Kamera tersembunyi ke pangsapuri anda juga mempunyai kelebihan untuk menonton dan memantau, misalnya haiwan kesayangan atau anak-anak anda semasa anda bekerja - ia tidak bertindak mengganggu kamera konvensional dan berkat reka bentuknya sangat sesuai dengan bilik. Berkat sudut rakaman 90 darjah dan pelekap dinding, kamera menangkap lebih banyak gambar daripada jika ia diletakkan di atas meja misalnya. Ia juga merakam video dengan audio dan menyokong kad micro sd hingga 32GB.

Pengesan asap kamera tersembunyi - pemantauan dalam talian haiwan, rumah, persidangan atau kanak-kanak melalui WiFi.

Pengesan asap kamera tersembunyi

Kelebihan terbesar ialah kamera video ini mempunyai WiFi. Anda boleh menyambungnya melalui aplikasi yang tersedia untuk Androi dan iOS, dan anda dapat dengan mudah menonton apa yang berlaku di mana sahaja anda mempunyai akses internet . Anda juga dapat mengubah tetapan kamera atau menyimpan gambar atau video terus ke telefon bimbit anda. Kamera pengintip merakam video dalam HD Penuh - anda juga dapat mengubah resolusi kamera dalam tetapan melalui telefon bimbit, apa yang dapat menyimpan data sambil menonton siaran langsung. Penglihatan malam IR meningkatkan penglihatan dalam keadaan cahaya yang buruk, jadi anda dapat melihat dengan tepat apa yang berlaku walaupun tanpa cahaya siang. Kamera dalam alat pengesan asap merakam bahan pada kad SD mikro hingga 32 GB. Kamera boleh beroperasi 1,5 jam apabila dicas sepenuhnya - tetapi ia mempunyai kelebihan besar bahawa ia juga dapat dihidupkan terus dari sumber kuasa dan oleh itu hanya dibatasi oleh ukuran kad memori.

Kamera yang tidak mencolok tersembunyi dalam tiruan sensor asap.

kamera tersembunyi dalam sensor asap

Spesifikasi teknikal:

Resolusi - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Format video - AVI
Mampatan - H.264
Sudut menembak - 90 darjah
Pengesanan gerakan - sehingga 6 meter
Min. pencahayaan: 0,05lux
Masa rakaman maksimum - sehingga 2 jam
Jenis memori - Kad SD mikro (tidak termasuk)
SD mikro kapasiti maksimum: 32GB
Kapasiti bateri: 2000mah
Penggunaan kuasa: 260mah / 3,7V

Kandungan Pakej:

1x Kamera dalam sensor asap
1x Kabel
Penyesuai 1x
Rel pemasangan 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%
100%
asdcaqaw

Ada kamera

Pemasangan mudah
Penglihatan malam
Gambar yang bagus
Penjejakan melalui apl
Tidak mempunyai

Penyelesaian yang bagus untuk syarikat atau rumah. Ia tidak mencolok dan terima kasih kepada fakta bahawa ia diletakkan tinggi, ia menangkap banyak. Tiada siapa yang akan mengenali bahawa ia adalah kamera

Diterjemah daripada: sk