Kamera butang dengan 4GB - MP900

Kod: 10-015
253,00 RM 161,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 134,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera butang dengan 4GB - MP900 untuk detektif profesional dan amatur untuk menangkap pelbagai acara dan bagi mereka yang memerlukan bukti visual dan audio.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera butang dengan kamera pengintip berkualiti 4GB - MP900 untuk detektif profesional dan amatur untuk menangkap pelbagai acara dan bagi mereka yang memerlukan bukti visual dan audio.

Penyelidikan peribadi : Kamera sangat kecil, lensa penyamaran kamera sebagai butang baju. Rakaman satu sentuhan membolehkan anda menangkap audio dan video pada resolusi 720x480 piksel pada 30 bingkai sesaat dalam format AVI yang popular. Dan banyak lagi, anda boleh menyimpan video dan gambar ke memori dalaman 4 GB. Gunakan kamera butang bijaksana ini , rakam apa yang anda mahukan dan muat turun video dengan mudah ke komputer anda melalui sambungan USB.

Kamera butang

Spesifikasi teknikal:

• Resolusi Video Kamera: 720x480
• Kamera butang untuk rakaman digital dalam masa nyata
• Mikrofon terbina dalam yang sangat sensitif
• Berat: hanya 17 g
• Butang operasi untuk rakaman permulaan yang cepat dan mudah
• Reka bentuk yang bijaksana dan elegan dalam bentuk butang
• Dimensi: 70x15x10mm
• Sambungan mudah dengan PC melalui port USB
• Fungsi menembak gambar dengan resolusi 1280 x 1024

Bekalan kuasa: bateri litium 160 mA 3.7V yang boleh dicas semula, hayat bateri sekitar 90 hingga 120 minit. Mengecas melalui kabel USB yang disambungkan ke komputer anda.

!!! Penjual tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk ini untuk tujuan haram. Sebelum digunakan, adalah penting untuk mengetahui keadaan (peraturan yang tepat, peraturan teknikal, pemberitahuan, dll.) Untuk beroperasi dengan produk di negara ini !!!

Perbincangan produk (3)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Dia

Soalan kamera

Diana balas

selamat hari!
Saya ingin bertanya, saya hanya boleh menghantar gambar, jadi di mana anda menghantar gambar video langit? untuk e-mel atau di tempat lain? dan ia automatik? Jadi bolehkah saya menggunakan bank kuasa supaya kamera berfungsi selama 6 jam tanpa rehat? Adakah 50 darjah cukup untuk dia mengambil gambar kertas dengan ujian? Jadi bagaimana saya menyambungkannya ke iPhone saya? Adakah kamera mempunyai bluetooth?
Terima kasih!

Diterjemah daripada: cs
0
Ywe

INFO

Yweta balas

Selamat siang, saya ingin bertanya sama ada boleh gantung kamera butang ini dan merakam bilik. Adakah kamera merakam semua yang berlaku di dalam bilik dan bolehkah semuanya dimainkan semula dalam seminggu? Baik terima kasih

Diterjemah daripada: sk
Cool Mania

Kamera butang dengan 4GB - MP900

Pavel Kováčik balas

selamat hari,
Kamera mempunyai sudut imbasan kira-kira 50° dan hayat bateri adalah lebih kurang sehingga 2 jam. Kamera ini juga mempunyai memori terbina dalam 4 GB, yang boleh menyimpan kira-kira 1-2 jam rakaman. Untuk keperluan anda, saya akan mengesyorkan anda untuk melihat kamera ini <a href="https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou">https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou</a>, kamera ini boleh disambungkan juga untuk bekalan kuasa kekal. Sama ada dari soket atau menggunakan bateri luaran (bank kuasa). Memandangkan kamera mempunyai Wi-Fi terbina dalam, anda boleh memantau kamera dari jauh melalui Internet, atau dengan menggunakan beberapa perisian, kamera boleh merakam rakaman terus ke komputer anda dan anda tidak akan dihadkan oleh kapasiti kad memori, atau anda boleh menggunakan fungsi pengesanan gerakan dan menyimpan rakaman hanya daripada pergerakan di hadapan kamera.

Diterjemah daripada: sk
Jen

butang kamera

Jenny balas

Adakah kamera mempunyai transmisi langsung?

Diterjemah daripada: de
0
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian