5-port bank kuasa USB dengan kamera pengintip Wi-Fi FULL HD + memori 16GB

Kod: 10-181
639,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 532,82 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

5-port bank kuasa USB dengan kamera pengintip Wi-Fi FULL HD + memori 16GB. Pengecas pelbagai fungsi untuk telefon bimbit dan kamera keselamatan Full HD 1080P tersembunyi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

5-port bank kuasa USB dengan kamera pengintip Wi-Fi FULL HD + memori 16GB. Pengecas pelbagai fungsi untuk telefon bimbit, iPod, iPad, tablet dan kamera keselamatan Full HD 1080P tersembunyi untuk rumah atau pejabat dengan pengesanan gerakan . Kamera spion tersembunyi dalam pengecas berbilang USB 5-port dengan kad SD mikro 16GB terbina dalam. Perisik kamera tersembunyi yang boleh anda beli dalam talian dengan harga yang baik terus di kedai kami.

kamera wifi dalam penyesuai kuasa usb

Daya yang lebih tinggi dan sehingga 5 port menggunakan tenaga 30W, yang membolehkan pengecasan serentak dari pelbagai peranti seperti Telefon Pintar, iPad, iPod dan peranti lain. Kamera mini terletak di bahagian depan pengecas, lensa lebar dengan sudut tontonan 90 ° dapat merakam video pada resolusi 720 / 1080P HD dan mengambil gambar. Kamera terbina dalam menyokong tontonan Wi-Fi jarak jauh sehingga anda dapat melihat video dan foto langsung melalui aplikasi .

Penyesuai pengecasan USB dengan sokongan kad 16GB

Muat turun aplikasi "HDeCAM" percuma dari Google Play Store (untuk Android) atau App Store (untuk iOS), dan sambungkan peranti mudah alih anda ke WiFi rumah anda, dan kemudian tonton video FULL HD dalam resolusi 1080p dalam masa nyata. Oleh itu, walaupun anda tidak hadir, anda dapat melihat apa yang berlaku di rumah, pejabat atau kedai anda.

Video FULL HD dalam cam power bank masa nyata

Sekiranya anda menghidupkan pengesanan gerakan dalam aplikasi yang dimuat turun, kamera tersembunyi akan mula merakam gerakan yang berlaku dalam jarak 5 hingga 6 meter di sekelilingnya. Video kemudian akan disimpan ke aplikasi pada telefon pintar anda. Peranti ini telah direka dengan kamera mini tersembunyi terpasang dalam penyesuai USB, untuk menjaga pengasuh bayi atau anak-anak, haiwan peliharaan, rumah atau pekerja di tempat kerja, untuk mengelakkan masuk ke rumah, dll.

kamera pengintip power bank

Penyesuai pengecasan 5-USB sangat serasi , sehingga dapat mengecas banyak peranti yang disambungkan USB pada masa yang sama, sehingga memenuhi keperluan seisi keluarga atau perniagaan, sambil memungkinkan anda mengendalikan kamera dan melihat video waktu nyata dari telefon atau komputer anda, dalam jarak pendek atau jarak jauh.

Pengecas USB + kamera tersembunyi

Peranti dilupuskan dengan penyimpanan kad SD mikro 16 GB dan tidak perlu risau kad mungkin penuh, kerana fungsi rakaman gelung berfungsi secara automatik dan menimpa fail tertua dengan yang lebih baru.

5 port USB cahrger dengan kamera

Ia menyokong pengambilan gambar dengan kamera tersembunyi mini, hanya bekerja dengan Telefon Pintar anda semasa anda berada di rumah atau di luar rumah, anda boleh mengambil gambar dengan mudah dan kemudian menyimpan atau melihatnya menggunakan aplikasi anda, yang boleh anda muat turun dengan arahan dalam pakej produk .

Ciri-ciri:

PLUS Penyesuai 5-port kuasa USB
PLUS Kamera WiFi FULL HD 1080p dengan pengesanan gerakan
PLUS Kamera keselamatan dengan sudut pandangan 90 °
PLUS Pengecas pelbagai fungsi untuk Telefon Pintar, iPad, iPod, Tablet ...

Spesifikasi:

Pixel: 12 megapiksel CMOS
Resolusi: 1080P 720P
Format video: AVI
Kadar bingkai: 25 bingkai sesaat
Sudut pandang: 90 °
Jarak pengesanan gerakan: jarak langsung 6m
Pencahayaan minimum: 0.05LUX
Rakaman gelung
Format termampat: H.264
Storan: kad SD mikro terbina dalam 16GB
Penggunaan kuasa: 260MA / 3,7 V
Kuasa: 30W
Input: AC100-240V-1.0A
Keluaran: DC 5V - 6.0A
Suhu penyimpanan: -20 hingga 50 ° C
Suhu operasi: -10-60 ° C
Kelembapan operasi: 15 - 85% RH
Menyokong sistem operasi komputer: Windows / Mac OS X
Menyokong sistem operasi telefon bimbit: Android / iOS
Dimensi: lebih kurang 110 mm x 78 mm x 60 mm

Kandungan pakej

Kamera WiFi 1x dalam penyesuai kuasa USB
Manual pengguna 1x
1x kabel kuasa USB

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian