Tanda TERBUKA - papan pengiklanan LED neon bercahaya iklan bercahaya

Kod: 78-090
465,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 387,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Tanda TERBUKA - papan pengiklanan LED neon bercahaya iklan bercahaya, hiasan dinding yang ideal di pertubuhan komersial (restoran, kelab, disko).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Tanda TERBUKA - papan pengiklanan LED neon bercahaya iklan bercahaya, hiasan dinding yang ideal di pertubuhan komersial (restoran, kelab, disko), untuk menarik bakal pelanggan. Sepanduk bercahaya pengiklanan dan papan tanda hiasan dan bermaklumat bercahaya LED yang akan memberi ruang anda kelainan dan menarik perhatian semua orang . Hiasan bergaya, yang biasanya anda boleh temui di bar dan kelab malam, kini turut tersedia untuk rumah atau perniagaan anda .  

Sepanduk atau poster pengiklanan klasik menjadi satu pengalaman dan ramai di antara kita tidak menyedarinya lagi, berkat kesesakan visualnya. Setiap daripada kita suka membezakan diri kita dengan sesuatu yang berbeza, dan ini terpakai kepada individu serta perniagaan di mana ia benar-benar perlu. Terima kasih kepada inskripsi atau logo hiasan bercahaya LED, anda boleh menceriakan ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling anda. Iklan LED yang akan menyerlahkan anda.

Tanda NEON bercahaya LED - pengiklanan LED terbaik

tanda neon LED terbuka - diterangi tergantung di dinding

Tanda hiasan yang diterangi LED - yang, berkat cahaya, menonjol daripada pengiklanan dan pembawa maklumat biasa. Kelebihan besar mereka adalah kemungkinan untuk meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda mahu . Ia sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), pertubuhan komersial (sebagai iklan atau poster yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Ia juga akan berfungsi sebagai tanda cahaya yang diketuai navigasi untuk menarik pelanggan. Anda boleh meletakkan tanda hiasan LED secara praktikal di mana-mana sahaja.

Inskripsi bercahaya - BUKA

Tanda neon bersinar dalam warna putih hangat. Ia dikuasakan menggunakan penyambung USB, sama ada kepada penyesuai, input USB pada komputer atau bank kuasa USB . Kabel kuasa adalah 150 cm panjang.

tanda pengiklanan terbuka di dinding dipimpin neon gantung

Spesifikasi:

Motif: TERBUKA
Warna terang: putih hangat
Dimensi: 28.5x1.7x15cm
Bekalan kuasa: Kabel USB 5V
Panjang kabel kuasa: lebih kurang. 150 sm

Kandungan Pakej:

1x tulisan lampu LED

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian