Tanda Neon dinding - logo panel LED cahaya UNICORN

Kod: 78-042
595,00 RM 395,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 329,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Tanda Neon Dinding - logo panel LED cahaya UNICORN adalah hiasan yang ideal pada dinding untuk dalaman anda, sama ada di rumah atau di premis perniagaan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Tanda Neon Dinding - logo panel LED cahaya UNICORN adalah hiasan yang ideal pada dinding untuk dalaman anda, sama ada di rumah atau di premis perniagaan. Sepanduk pengiklanan bercahaya dan lampu hiasan LED dan tanda maklumat, yang akan menambah kilauan pada ruang anda dan dijamin tiada siapa yang akan terlepas pandang. Hiasan neon yang bergaya, yang biasanya anda akan dapati di bar dan kelab malam, kini juga tersedia untuk rumah anda atau ke premis perniagaan anda. Sepanduk atau poster pengiklanan klasik semakin ketinggalan zaman, dan kerana ia membuat kekacauan visual, ramai di antara kita tidak menyedarinya lagi. Setiap daripada kita suka berbeza dengan sesuatu yang lain, seperti individu, dan juga perniagaan di mana ia benar-benar perlu. Terima kasih kepada papan tanda cahaya LED, papan tanda atau logo, anda akan menceriakan ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling anda . Iklan LED yang akan menarik minat anda.

Tanda NEON bercahaya LED (logo) di dinding - Unicorn

lampu dinding panel dipimpin neon unicorn

Tanda hiasan lampu LED - yang, terima kasih kepada pencahayaan, menonjol antara sepanduk pengiklanan dan maklumat biasa. Kelebihan hebat mereka ialah keupayaan untuk meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda mahu. Ia sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), untuk perniagaan anda (sebagai iklan atau poster yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Ia juga akan berfungsi sebagai tanda navigasi LED diterangi untuk menarik pelanggan. Inskripsi hiasan lampu LED dihantar terus pada pad plastik lut sinar, jadi anda boleh meletakkannya hampir di mana-mana sahaja.

Sepanduk bercahaya - UNICORN

Papan tanda neon bersinar putih dan merah jambu. Ia dikuasakan melalui penyambung USB, sama ada ke dalam penyesuai, input USB pada komputer atau bank kuasa . Kabel kuasa adalah 180 cm panjang dan mempunyai suis praktikal padanya. Dimensi papan tanda neon UNICORN ialah 42x35 cm. Panel LED sesuai untuk operasi anda, tetapi juga untuk bilik kanak-kanak, sebagai lampu hiasan.

menyalakan unicorn - logo neon di dinding

Spesifikasi:

Motif: Unicorn
Warna terang: putih, merah jambu
Saiz: 42x35 cm
Bekalan kuasa: USB 5V
Panjang kord kuasa: lebih kurang. 180cm
Suis kabel: ya

Kandungan Pakej:

1x Lampu Led logo

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian