LETS PARTY - Tanda pengiklanan lampu LED - logo neon tergantung di dinding

Kod: 78-098
495,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 412,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

LETS PARTY - Tanda pengiklanan lampu LED - logo neon pada dinding yang tergantung di pertubuhan komersial (restoran, kelab, disko).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

LETS PARTY - Papan tanda pengiklanan lampu LED - logo neon di dinding tergantung di pertubuhan komersial (restoran, kelab, disko), untuk menarik bakal pelanggan. Sepanduk bercahaya pengiklanan dan papan tanda hiasan dan bermaklumat bercahaya LED yang akan memberi kelainan pada ruang anda dan menarik perhatian semua orang . Hiasan bergaya, yang biasanya anda boleh temui di bar dan kelab malam, kini turut tersedia untuk rumah atau perniagaan anda .  

Sepanduk atau poster pengiklanan klasik semakin menjadi pengalaman dan ramai di antara kita tidak menyedarinya lagi, berkat kesesakan visualnya. Setiap daripada kita suka membezakan diri kita dengan sesuatu yang berbeza, dan ini terpakai kepada individu serta perniagaan di mana ia benar-benar perlu. Terima kasih kepada inskripsi atau logo hiasan bercahaya LED, anda boleh menceriakan ruang atau menarik perhatian semua orang di sekeliling anda. Iklan LED yang akan meninggikan anda.

Tanda NEON bercahaya LED - pengiklanan LED terbaik

Mari berpesta - tanda neon LED bercahaya tergantung di dinding

Tanda hiasan yang diterangi LED - yang, berkat cahaya, menonjol daripada pengiklanan dan pembawa maklumat biasa. Kelebihan besar mereka adalah kemungkinan untuk meletakkannya berulang kali di mana sahaja anda mahu . Ia sesuai untuk pejabat (untuk menjadikan persekitaran lebih menyenangkan), pertubuhan komersial (sebagai iklan atau poster yang berkesan), atau ke rumah anda (sebagai reka bentuk moden). Ia juga akan berfungsi sebagai tanda cahaya yang diketuai navigasi untuk menarik pelanggan. Anda boleh meletakkan tanda hiasan LED secara praktikal di mana-mana sahaja.

Tanda bercahaya - Mari berpesta

Papan tanda neon bersinar putih terang. Ia dikuasakan menggunakan penyambung USB, sama ada kepada penyesuai, input USB pada komputer atau bank kuasa USB. Kabel kuasa adalah 200 cm panjang.

Biarkan tanda pengiklanan parti di dinding neon terang

Spesifikasi:

Motif: Jom beraya
Warna terang: putih terang
Dimensi: 22,8x60,5x1,7cm
Bekalan kuasa: Kabel USB 5V
Panjang kabel kuasa: lebih kurang. 200 sm
Sepanduk diletakkan pada latar belakang plastik lut sinar dengan dua lubang untuk digantung.

Kandungan Pakej:

1x tulisan lampu LED

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian