Penghalau nyamuk ke soket elektrik 220V - Ultrasonik

Kod: 80-011
169,20 RM 117,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 97,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Penghalau nyamuk ke soket elektrik 220V - Ultrasonik untuk kegunaan dalaman mengeluarkan ultrasound yang menghalau nyamuk yang menjengkelkan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penghalau nyamuk ke soket elektrik 220V - Ultrasonik untuk kegunaan dalaman mengeluarkan ultrasound yang menghalau nyamuk yang menjengkelkan. Nikmati tingkap yang terbuka di dalam bilik tidur sepanjang malam musim panas, tanpa serangga yang mengganggu. Seekor nyamuk di dalam bilik sudah cukup untuk mengubah malam yang menyenangkan menjadi neraka. Dengan peranti revolusioner ini, anda akan mendapat ketenangan daripada nyamuk - hanya pasangkannya ke dalam elektrik dan nyamuk akan ketakutan. Alat ini mengeluarkan 3 ultrasound berbeza yang menakutkan nyamuk - pepatung, nyamuk 1, nyamuk 2. Telah terbukti secara saintifik bahawa hanya nyamuk betina yang meminum darah dan pada aktiviti ini betina tidak mahu bertemu dengan jantan. Ultrasound "nyamuk 1" dan "nyamuk 2" meniru bunyi sayap jantan dan oleh itu betina tidak mendekati .

Sebaliknya, bunyi "dragonfly" meniru bunyi sayap pepatung, yang merupakan musuh semulajadi nyamuk. Ultrasound yang dikeluarkan oleh peranti tidak dapat didengari oleh telinga manusia. Haiwan peliharaan pun tidak dapat mendengarnya, hanya nyamuk, dan bunyi ini menghalau nyamuk. Anda boleh menggunakan peranti ini di bilik tidur, ruang tamu, dapur, bilik hotel, kedai, gudang atau di kotej.

Ubat nyamuk yang boleh dipercayai untuk el. soket

ubat nyamuk ke soket elektrik

Spesifikasi:

Bekalan kuasa: 220V
Bilangan frekuensi ultrasound: 3

Kandungan Pakej:

1x penghalau nyamuk elektrik ultrasonik
1x Manual

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian