Perlindungan tidak kelihatan untuk Telefon Pintar - Set 2 in 1 Nano GlassX + SprayGard

Kod: 71-002
230,30 RM 103,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 86,15 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Perlindungan tidak kelihatan untuk Telefon Pintar - Set 2 in 1 Nano GlassX + SprayGard. Perlindungan unik untuk Telefon Pintar, Jam pintar, tablet atau buku nota anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Perlindungan tidak kelihatan untuk Telefon Pintar - Set 2 in 1 Nano GlassX + SprayGard. Perlindungan unik untuk Telefon Pintar, Jam tangan pintar, tablet atau buku nota anda. Ia luar biasa, tetapi lapisan layar dan paparan yang menakjubkan ini tidak boleh dipotong, digores, atau dipecahkan dengan tukul, ia dibuat oleh teknologi nano berteknologi tinggi . Ia tahan lasak dan bersih dengan indah, bahkan digilap dengan cemerlang, sehingga tidak terdapat noda atau cap jari yang tidak diingini di layar.

Pelindung kaca cecair Nano GlassX direka untuk menjadi satu-satunya skrin yang anda perlukan. GlassX adalah satu-satunya gelas cecair pelindung sebenar di pasaran. Gelas cecair kami terdiri daripada silikon dioksida hampir tulen; yang merupakan sebatian biasa yang terdapat dalam gelas yang diekstrak dari pasir kuarza.

SprayGard adalah larutan cecair jernih, tahan lama dan melindungi permukaan kaca dari noda, calar. Dengan satu aplikasi mudah, penyelesaian revolusioner kami memberikan perlindungan unggul yang menjadikan permukaan kaca lebih bersih.

Perlindungan yang tidak kelihatan untuk Smartphone GlassX

Baca arahan dengan teliti sebelum memohon. Perlindungan sehingga 3 telefon bimbit.
CATATAN: Penggunaan dalaman di persekitaran bebas habuk. Jangan campurkan kain gentian mikro semasa penggunaan.

Pertama, sapukan GlassX

Pakai sarung tangan pelindung. Bersihkan permukaan dengan lap alkohol dan lap semua noda dengan kain microfibre PUTIH.

1. Titiskan perlahan-lahan 6-8 tetes ke permukaan layar (goncangkan ampul sebelum digunakan), elakkan kawasan fon kepala, pembesar suara dan butang. Kemudian letakkan ampul di pemegang pada bungkusan untuk mengelakkan tumpahan.

2. Gunakan kain microfibre HITAM pertama dan sebarkan larutannya secara merata ke seluruh skrin. Skrin menjadi sangat melekit, tetapi anda meneruskan gerakan bulat dengan kain hitam di layar sehingga permukaannya bersih.

3. Apabila permukaannya bersih, gunakan pengering rambut bertiup panas 10 hingga 15 sentimeter dari peranti dan keringkan dengan gerakan bulat selama 90 saat. Tunggu peranti sejuk sepenuhnya sebelum manipulasi selanjutnya.

Ulangi langkah 1 hingga 3 untuk menerapkan lapisan GlassX kedua, dan gunakan kain mikrofiber HITAM kedua untuk langkah 2.

CATATAN: Sebarang penyelesaian yang tersisa boleh digunakan untuk menerapkan lapisan tambahan.

Kemudian sapukan Spraygard

1. Sapukan 4 hingga 7 semburan Spraygard ke skrin peranti atau sehingga skrin ditutup sepenuhnya (goncangkan ampul sebelum digunakan). Elakkan memercikkan kawasan fon kepala, pembesar suara dan butang.

2. Tunggu 1 minit sehingga larutan menguap dan kemudian gosokkan dengan lembut dengan kain microfibre HITAM sehingga permukaannya bersih.

3. Apabila permukaannya bersih, gunakan pengering rambut, dengan pengaturan pada suhu tinggi, 10 hingga 15 cm dari permukaan dalam gerakan bulat selama 90 saat. Tunggu sehingga peranti sejuk sepenuhnya sebelum manipulasi selanjutnya.

Ulangi langkah 1 hingga 3 untuk lapisan kedua Spraygard. Sentiasa gunakan kain microfibre HITAM baru yang bersih.

CATATAN: Sebarang penyelesaian yang tersisa boleh digunakan untuk menerapkan lapisan tambahan.

Tunggu 6 jam sehingga lapisan mengeras sepenuhnya, sementara peranti boleh digunakan seperti biasa. Elakkan memaparkan permukaan ke air semasa pengerasan.

Untuk prestasi yang lebih baik, suntikan semula Spraygard dalam 6 bulan (gunakan semula apabila kelancaran kaca memudar dan pembersihan menjadi lebih sukar). Kemalangan berlaku sangat kerap dan peralatan boleh rosak dengan pelbagai cara, seperti jatuh. Oleh itu, kami mengesyorkan menggunakan sarung pelindung untuk memastikan bahawa peranti anda dilindungi sepenuhnya.

Peranti yang serasi
serasi dengan telefon pintar, jam tangan pintar, tablet, komputer riba

Ciri-ciri produk

Labuh 9H yang tahan calar
Tahan terhadap kerosakan, calar, pemotongan
Kejelasan HD
Permukaan licin
Gelas cecair bersih
Menerapkan larutan dengan gerakan bulat
Perlindungan skrin yang tidak kelihatan
Ia melindungi sehingga 3 telefon bimbit

Kandungan Pakej:

1x KacaX
1x SprayGard
Kain Microfiber 6x (4 Hitam, 2 Putih)
Lap alkohol 2x
Sarung Tangan 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian