Pemegang mudah alih ke dalam kereta - Sensor inframerah + wayarles Qi automatik dan pad putar 360 °

Kod: 71-021
277,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 231,10 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang telefon kereta - sensor Qi tanpa wayar + inframerah automatik dan pad putar 360 °. Pemegang telefon pintar di mana anda boleh meletakkan telefon bimbit anda dengan selamat.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang telefon kereta - automatik Qi tanpa wayar + Sensor inframerah dan pad putar 360 °. Pemegang telefon pintar di mana anda boleh meletakkan telefon bimbit anda dengan selamat. Pemegang untuk pengecasan telefon tanpa wayar ini menyokong teknologi pengecasan pantas Qi yang direka khas untuk pengguna telefon pintar generasi baru. Cukup pasangkan kabel USB Jenis C yang disediakan ke port pengisian pemegang kereta (di bahagian bawah pemegang) dan lengan penahan diaktifkan secara automatik, dan mereka akan mencengkam telefon bimbit dengan kuat. Setelah meletakkan peranti (telefon) di permukaan pengisian, pengisian segera akan bermula. Teknologi imbasan inframerah automatik membolehkan anda memasukkan Telefon Pintar anda ke pemegang dengan mudah dengan satu gerakan tangan anda dan membiarkannya mengecas.

Pemegang automatik untuk telefon bimbit di dalam kereta

Pemegang telefon kereta

Banyak kereta kini mempunyai port USB yang terpasang, menjadikan pengecasan kereta tersedia, tetapi penyelesaian seperti itu mungkin tidak sempurna kerana pengecasan sering lambat dan membebankan. Itulah sebabnya menambahkan pemegang untuk pengecasan kereta tanpa wayar sangat penting, kerana dapat menawarkan pengisian yang cekap dan mudah. Pemegang ini untuk pengecasan tanpa wayar telefon bimbit di dalam kereta adalah penyelesaian universal untuk Telefon Pintar dan direka untuk meningkatkan pengalaman memandu dengan selamat. Cukup gunakan jarak, kekuatan dan kestabilan lengan teleskopik untuk mencari kedudukan yang sesuai untuk Telefon Pintar anda.

Pemegang kereta mudah alih - XMount automatik

Bagi kebanyakan pemilik kereta, pemegang telefon di dalam kereta adalah aksesori penting untuk pemanduan yang selamat dan pemanduan yang selesa. Pemegang kereta yang berkualiti akan membantu anda meningkatkan pengalaman memandu dan menjadikannya lebih selesa. Walau bagaimanapun, pemegang kereta automatik ini lebih daripada sekadar pemegang telefon asas. Pemegang kereta automatik ini untuk pengecasan tanpa wayar telefon bimbit, menggabungkan reka bentuk yang hebat dan fungsi yang hebat . Memerlukan kereta ke tahap yang lain. Tidak perlu meluangkan masa untuk menyesuaikan pemegang dan meletakkan telefon secara manual. Anda boleh mula mengecas dalam sekejap dan fokus pada pemanduan.

Pemegang telefon pintar dengan pengecas - LEXUMA XGERM

Pemegang telefon pintar

Ciri pengecasan tanpa wayar Qi direka khas untuk pengguna telefon pintar generasi baru. Anda boleh mula mengecas dalam sekejap dan fokus pada pemanduan. Suhu kereta pada musim panas boleh sampai 60 darjah. Walaupun pada suhu tinggi, Xmount kami masih terpasang pada papan pemuka dengan pad polipropilena yang ketat. Pad PP ini dapat melekat pada papan pemuka walaupun pada suhu kenderaan yang sangat tinggi, dan berkat itu, Xmount akan terpasang dengan kuat walaupun pada suhu tinggi.

Pemegang kereta dengan pengecasan tanpa wayar

pemegang kereta bergerak

Pemegang pengecas kereta tanpa wayar di dalam kereta adalah salah satu aksesori kereta terlaris di Amerika Syarikat dan Eropah. Dengan teknologi canggih seperti kawasan pengecasan Qi yang pantas , sensor inframerah dan pemegang telefon yang kuat, pemegang kereta automatik ini adalah aksesori penting untuk kereta anda. Anda akan dapat menikmati pengalaman pemanduan paling selesa yang pernah anda lalui. Perlu diperhatikan, bahawa lengan pemegang boleh mengesan saiz telefon anda secara automatik dan menyesuaikan lebar lengan untuk memegang telefon. Lengan pegangan dapat memegang telefon dengan kuat dari pelbagai saiz yang terdapat di pasaran.

Penyelesaian 3 dalam 1 - pemegang pelbagai fungsi

Dudukan telefon bimbit terpasang di kaca depan, papan pemuka atau pengudaraan - dengan pengecasan pantas Qi

sensor inframerah pemegang kereta

Putaran 360 darjah

Putaran 360 darjah penuh memberi anda sudut pandangan terbaik

Putaran 360 darjah pemegang kereta

Sensor inframerah

Teknologi imbasan inframerah automatik membolehkan anda memasukkan Telefon Pintar anda ke pemegang dengan mudah dengan satu gerakan tangan anda dan membiarkannya mengecas.

sensor inframerah - pemegang tanpa wayar untuk telefon pintar

Pengendalian yang selesa

Anda boleh memeriksa Peta Google, panggilan masuk dan mesej dengan cara yang lebih mudah

pemegang kereta untuk telefon bimbit secara automatik

Keserasian

Pemegangnya serasi dengan pelbagai jenis lubang udara (pengudaraan)

pemegang telefon bimbit untuk lubang udara - keserasian

Diperbuat daripada bahan unggul dan menggunakan teknologi terbaik

pemegang tanpa wayar di dalam kereta

Pengecas kereta tanpa wayar:
1. Membuka / menutup lengan penahan dengan teknologi sensor inframerah automatik - telefon pintar akan dicas secara automatik apabila diletakkan di dalam pemegangnya
2. Butang sentuh untuk memutuskan sambungan telefon pintar dengan mudah dengan pemegang dengan satu jari - menjamin keselesaan dan pemanduan yang selamat
3. Berfungsi dengan semua Telefon Pintar dengan pengecasan tanpa wayar Qi
4. Keserasian yang luas - sesuai untuk kebanyakan telefon bimbit
5. Sambungan stabil - Pad PP (polipropilena) disesuaikan untuk lekatan yang selamat. Walaupun suhu kenderaan tinggi, pemegang Xmount tidak mudah jatuh.
6. Petunjuk: Lampu LED merah - Siaga, lampu LED Biru - Mengecas

Spesifikasi:

Warna: hitam
Port USB: USB-JENIS C
Pensijilan: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Kuasa: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Menyokong pengecasan Qi / sensor inframerah / putaran 360 darjah
Keluaran: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Dimensi: 126 x 70 x 21 mm
Berat: 100 g

Kandungan Pakej:

1x pemegang telefon kereta
1x Suction cup 360 ° swivel holder untuk papan pemuka / cermin depan
1x Pemegang ventilasi kereta (lubang udara)
1x kabel USB jenis C

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian