Lampu deringan - Lampu SELFIE RING dengan pendirian - 120 LED dengan tripod untuk telefon

Kod: 71-079
245,00 RM 195,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 162,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Lampu deringan - Lampu SELFIE RING dengan pendirian - 120 LED dengan tripod untuk telefon​. Lampu Cincin LED pekeliling pintar dengan tripod adalah milik lampu foto terbaik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu cincin - Lampu CINCIN SELFIE dengan pendirian - 120 LED dengan tripod untuk telefon​. Lampu Cincin LED bulat pintar dengan tripod adalah milik lampu foto terbaik. Ia digunakan oleh YouTuber, vlogger, tetapi juga pencipta video yang berkaitan dengan wajah. Ia menyerlah dengan kualiti imej yang terbaik, yang memastikan penggambaran swafoto, potret dan video yang sempurna. Bayang-bayang di muka tidak akan kelihatan sama sekali. Sama ada anda menggunakan kamera profesional atau telefon mudah alih, anda akan sentiasa mencipta video berkualiti sempurna dengan lampu foto LED.

Lampu selfie lampu cincin LED

Lampu SELFIE dengan 120 LED

Lampu Cincin LED dengan tripod mencipta kesan cahaya menggunakan 120 LED . Untuk masa tertentu, anda boleh memilih daripada 10 tahap pelarasan kecerahan dan 3 jenis cahaya dengan suhu warna juga tersedia. Suhu cahaya boleh dilaraskan dalam julat dari 3000 hingga 6000 K.

Lampu LED bulat untuk fotografi dengan stane untuk telefon

Pemprosesan berkualiti

Lampu foto bulat diperbuat daripada keluli SPCC berkualiti tinggi, yang menjamin hayat cahaya yang lebih lama. Kord kuasa mempunyai alat kawalan jauh, yang boleh digunakan untuk menghidupkan dan mematikan lampu, serta meredupkan cahaya atau memilih mod yang berbeza. Oleh itu, cahaya membolehkan manipulasi mudah semasa fotografi tanpa kelewatan yang tidak perlu.

Lampu LED bulat dengan pemegang tripod

Praktikal dan kesederhanaan dalam satu

Sebahagian daripada lampu foto ialah dirian mudah alih praktikal yang boleh digunakan pada kedua-dua permukaan yang landai dan licin. Kakinya fleksibel, yang mana anda boleh memasangkannya dengan mudah pada pokok, pagar atau objek lain. Lampu foto LED adalah kalis air, anda boleh menetapkannya dalam kedua-dua kedudukan menegak dan mendatar. Tripod boleh berfungsi sebagai tripod dan monopod. Kepala bola tripod boleh diputar dalam 360°.

Lampu foto bulat dengan pemegang telefon

Fungsi lampu meja

Lampu bulat ini dikuasakan melalui USB , anda boleh menghidupkannya menggunakan komputer riba, komputer, bank kuasa dan pengecas USB. Jadi ia akan berfungsi hebat sebagai lampu meja untuk solek anda atau video dalam talian lain yang perlu anda selesaikan kerja di atas meja anda.

Lampu foto dengan tripod


Spesifikasi:

  • Bahan: Keluli SPCC + ABS Bercahaya
  • LED: 120 pcs
  • Pelarasan kecerahan cahaya: 10 mod
  • Kuasa keluaran: 0,2W
  • Warna: hitam


Kandungan Pakej:

1x lampu bulat
1x tripod
1x dudukan telefon bimbit

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian