Dudukan + pemegang telefon bimbit - Octopus tripod (lengan getah fleksibel)

Kod: 71-055
175,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 145,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Dudukan + pemegang telefon bimbit - Octopus tripod (lengan getah fleksibel) sesuai sebagai pendirian telefon bimbit fleksibel pada zaman "telefon pintar".

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dudukan + pemegang telefon bimbit - Octopus tripod (lengan getah fleksibel) sesuai sebagai pendirian telefon bimbit fleksibel pada zaman "telefon pintar". Kami tidak lagi menggunakan telefon hanya untuk panggilan telefon dan menulis mesej. Telefon bimbit telah menjadi peranti pelbagai guna yang dapat kita ambil gambar, rakam video atau streaming - dan menggunakan trfipod ini akan sangat memudahkan kerja dengan telefon bimbit. Tripod Octopus membolehkan anda merakam video dan gambar paling indah menggunakan telefon pintar anda . Terima kasih kepada alat kawalan jauh, anda boleh mengambil gambar atau video tanpa menyentuh telefon. Ini juga dapat digunakan sebagai pemegang meja untuk telefon bimbit, untuk lebih mudah berbual atau menelepon dengan rakan dan keluarga. Sesuai sebagai alat selfie yang fleksibel untuk telefon bimbit

Terima kasih kepada pencengkam fleksibel yang kukuh, dudukan telefon bimbit boleh dipasang pada pelbagai objek atau permukaan.

pemegang telefon bimbit yang fleksibel untuk fotografi

Pencengkam getah tegar cukup fleksibel dan boleh dipasang pada hampir semua permukaan dalam keadaan cuaca apa pun. Berkat sudut yang tidak konvensional dan penempatan yang tidak konvensional, pendirian foto mudah alih membolehkan anda membuat gambar dan video asli, sehingga membezakan karya anda dari karya orang lain. Pemegang universal menjamin bahawa anda boleh memasang kebanyakan telefon pintar atau kamera mini ke tripod. Tripod juga merangkumi skru penyambung tripod, jadi mungkin memasang kamera ke atasnya.

tambah Tahan lama
tambah Mudah
tambah Ringkas
tambah Sangat sesuai untuk perjalanan dan percutian

Hartanah

Bahan: Getah, ABS
Berat: 325 g
Dimensi: 28,5 x 5 x 5 cm

Kandungan Pakej

Tripod Octopus 1x
Alat kawalan jauh 1x
Pemasangan telefon pintar 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian