Dudukan mudah alih SELFIE + penjejakan wajah pintar (360 °)

Kod: 71-052
183,30 RM 136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Dudukan mudah alih SELFIE + penjejakan wajah pintar (360 °) - adalah pemegang + pemegang telefon bimbit yang sesuai, sesuai untuk setiap orang yang kreatif.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dudukan mudah alih SELFIE + penjejakan wajah pintar (360 °) - adalah pemegang + pemegang telefon bimbit yang sesuai, sesuai untuk setiap orang kreatif pada masa kini. Hiburan, maklumat, budaya - semua ini bergerak ke ruang dalam talian dan penciptaan kandungan ini tidak lagi terhad kepada individu terpilih. Kandungan multimedia dapat dibuat dengan betul oleh sesiapa sahaja, dan pemegang Follow me akan menjadikan aktiviti ini lebih mudah bagi anda. Dudukan untuk iPhone atau Android sesuai untuk pembuatan Vlogging, panggilan, Instagram atau YouTube . Adakah anda suka mengambil gambar diri sendiri? Tidak ada masalah - berkat menjejaki wajah anda, peranti ini juga akan berfungsi sebagai penyangga SELFIE yang berguna.

Dudukan mudah alih akan mengesan setiap langkah anda berkat teknologi penjejakan wajah. Anda juga boleh menggunakannya sebagai pendiri SELFIE.

pemegang telefon bimbit pintar

Meja meja untuk telefon bimbit dapat memantau pengguna dengan mengesan wajahnya menggunakan kepala berputar (360 darjah). Dudukan telefon bimbit dengan fungsi ini sangat sesuai untuk Vlogging, FaceTime, TikTok atau untuk dibuat di banyak platform dalam talian yang lain . Terima kasih, anda boleh membuat foto atau video dengan mudah di telefon pintar anda. Anda boleh menyambungkan pemegang telefon bimbit ke tripod dengan mudah menggunakan bluetooth dan aplikasi yang tersedia . Aplikasi ini juga merangkumi sejumlah mod dan penapis untuk pengalaman pengguna terbaik dan paling sederhana.

Dudukan telefon memudahkan anda menstrim atau membuat video dan lakaran pendek.

tik tokYoutube

Terima kasih kepada pemasangan yang boleh disesuaikan, ia sesuai untuk sebilangan besar telefon pintar dan juga mungkin untuk mengatur sudut pemotretan yang diinginkan. Dudukan telefon mempunyai benang tripod yang terletak di bahagian bawah, yang menjadikan penggunaannya lebih cekap dan serba boleh. Dudukan telefon bimbit benar-benar membebaskan tangan anda, berkat fungsi penjejakan, anda akan sentiasa berada dalam tangkapan tanpa memegang telefon anda di tangan anda dan anda akan kelihatan lebih semula jadi semasa menangkap - apa fungsi yang hebat ketika streaming atau membuat pelbagai video . Anda juga dapat menggunakannya untuk panggilan video dengan rakan keluarga atau mesyuarat perniagaan dalam talian.

Ciri-ciri:

Bahan: ABS
Dimensi: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Berat: 160 g
Bekalan kuasa: Bateri 3xAA (tidak termasuk)

Kandungan Pakej:

1x Ikut Saya Pod
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian