Topeng muka Yoda - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-291
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Yoda - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Yoda (topeng) untuk kanak-kanak dan orang dewasa daripada filem Star Wars yang diperbuat daripada 100% lateks semulajadi.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Yoda - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum Yoda (topeng) untuk kanak-kanak dan orang dewasa dari filem Star Wars diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng muka perang bintang - lateks hijau Yoda

Topeng muka perang bintang - lateks hijau Yoda

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Topeng Yoda ialah pilihan yang bagus untuk peminat Star Wars yang ingin mewakili watak lagenda ini untuk Halloween atau pesta kostum. Yoda juga merupakan watak ikonik dari dunia Star Wars, yang terkenal dengan kebijaksanaan dan kekuatannya. Topeng ini membolehkan anda melihat ciri khasnya dengan telinga tiga dimensi yang besar dan kulit hijau. Dengan topeng ini di wajah anda, anda akan menjadi salah seorang wira filem yang paling popular dan dihormati, dan ini dijamin akan membawa anda banyak pujian dan reaksi lucu.

Topeng lateks ini dalam bentuk   Yoda ialah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Yoda terserlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng Halloween Yoda

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng Yoda (Star Wars)

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian