Topeng muka Clown Pennywise - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-294
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka Clown Pennywise - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum badut Pennywise kanak-kanak dan dewasa diperbuat daripada lateks asli 100%.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Clown Pennywise - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum badut Pennywise kanak-kanak dan dewasa diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Jester menakutkan (badut) - topeng muka - Pennywise

Jester menakutkan (badut) - Topeng muka Pennywise

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau orang dewasa

Pennywise si badut ialah watak legenda dari novel seram Stephen King dan filem "IT". Topengnya adalah pilihan ikonik untuk Halloween, dengan mata merahnya yang menakutkan, solekan cerah dan gigi yang menonjol menambahkan ketakutan kepada mana-mana muka. Topeng lateks dalam bentuk Pennywise the Clown ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pesta, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Pennywise the Clown​​ menyerlah terbaik di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng muka dewasa Pennywise the Clown

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Topeng Clown Pennywise untuk karnival

Kandungan Pakej:

1x Pennywise topeng Badut

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian