Topeng muka Black Panther - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-288
160,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 133,35 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Topeng muka Black Panther - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Black Panther diperbuat daripada 100% susu getah asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka Black Panther - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) Black Panther diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Topeng karnival hitam Black Panther

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Topeng Black Panther ialah pilihan yang menakjubkan bagi mereka yang ingin mencipta persembahan bergerak dan heroik di acara pakaian. Topeng ini diilhamkan oleh watak Black Panther dari dunia komik dan filem Marvel . Dengan itu, anda boleh mendapatkan rupa ciri wira-wira ini, yang terkenal dengan kebolehan luar biasa dan pakaian yang elegan. Ia adalah simbol kekuatan, keberanian dan perjuangan untuk keadilan.

Dengan topeng ini pada muka anda, anda akan kelihatan seperti anda terus keluar dari Wakanda, dan anda akan menarik kekaguman serta perhatian semua yang menghargai kostum anda. Topeng lateks dalam bentuk Black Panther ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Black Panther paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng Halloween Black Panther

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng Black Panther

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian