Topeng muka badut seram - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-297
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng muka badut seram - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum badut (topeng) menakutkan untuk kanak-kanak dan orang dewasa diperbuat daripada 100% susu getah asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng muka badut seram - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum badut (topeng) menakutkan untuk kanak-kanak dan orang dewasa diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

topeng badut untuk orang dewasa karnival

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Topeng badut untuk Halloween membangkitkan seram dengan senyuman yang mengerikan dan mata yang sedih, yang ditutup dengan solek gelap. Reka bentuknya yang menyeramkan menimbulkan tanggapan bahawa ia adalah badut yang akan membawa anda mimpi ngeri dan bukannya ketawa. Senyuman badut itu sangat bengkok sehingga membuatkan anda berasa sejuk di dada anda. Topeng lateks dalam bentuk badut menakutkan ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng badut menakutkan kami terserlah terbaik di Halloween, karnival, disko, kelab, pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng badut Halloween

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Topeng muka untuk orang dewasa Badut seram yang menakutkan

Kandungan Pakej:

1x topeng badut seram yang menakutkan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian